Η γλώσσα μου Ε΄ δημοτικού

Περιγραφή
Περιλαμβάνονται ανά μάθημα:
– Θεωρία γραμματικής-συντακτικού
– Τρόποι ανάπτυξης κειμενικών ειδών
Το βιβλίο “Η γλώσσα μου” είναι ένα χρήσιμο σχολικό βοήθημα για την Ε΄ Δημοτικού και απευθύνεται τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.
Περιλαμβάνει όλες τις απαντήσεις στο βιβλίο του μαθητή και στο τετράδιο εργασιών ανά μάθημα κάθε σχολικής ενότητας. Επίσης, παρατίθεται συνοπτικά όλη η διδασκόμενη θεωρία της γραμματικής και του συντακτικού, έτσι όπως αυτή προκύπτει μέσα από τις εργασίες κάθε μαθήματος στα αντίστοιχα σημεία, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους αναπτύσσονται τα ποικίλα κειμενικά είδη.
Στόχος του βιβλίου είναι να βοηθήσει κάθε μαθητή να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο δομείται η νεοελληνική γλώσσα, ώστε να μπορεί να τη χρησιμοποιεί σωστά τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό του λόγο.Η Τέτη Παλαιοθοδώρου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Έχει εργαστεί ως φιλόλογος στην ιδιωτική εκπαίδευση, προετοιμάζοντας τους μαθητές για την εισαγωγή τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως επιμελήτρια εκδόσεων σε εκπαιδευτικά, πανεπιστημιακά και λογοτεχνικά βιβλία.

Συγγραφέας: Παλαιοθοδώρου Τέτη
Υπεύθυνος Σειράς: Παλαιοθοδώρου Τέτη
Εκδότης: Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-02-2866-3
Σελίδες: 248
Σχήμα: 26χ19
Κατηγορίες: Ελληνική γλώσσα, Νέα – Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης)
Σειρές: Σύγχρονη Εκπαίδευση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.07 €