Η αγάπη ο έρωτας και η φιλία

Περιγραφή
Κανείς δεν μπορεί να δώσει μία μόνο απάντηση στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής. Δεν υπάρχει ένας μόνο τρόπος σκέψης. Ο καθένας χρειάζεται να ψάξει, να ανακαλύψει, να δημιουργήσει τον δικό του τρόπο.
Στο βιβλίο αυτό αντιπαρατίθενται δώδεκα ιδέες γύρω από το τι είναι αγάπη, έρωτας και φιλία: Κάποιοι αγαπούν τον εαυτό τους, άλλοι όχι… Κάποιοι λένε πως η φιλία γεννιέται και πεθαίνει στη στιγμή, άλλοι πως χτίζεται χρόνο με το χρόνο. Εσύ τι λες;
Ένα βιβλίο εξαιρετικό που θα αγαπηθεί όπως “Το βιβλίο των μεγάλων φιλοσοφικών αντιθέσεων”.Διδάκτωρ της φιλοσοφίας και εκπαιδευτής, έχει δουλέψει σε πολλές χώρες για να προωθήσει εργαστήρια φιλοσοφίας για τους ενηλίκους και την πρακτική φιλοσοφία για τα παιδιά. Έχει ήδη εκδώσει τη σειρά “Ο μαθητευόμενος φιλόσοφος” στις εκδόσεις “Nathan”, ένα εγχειρίδιο για εκπαιδευτικούς (“Διδασκαλία μέσω συζήτησης”) στις εκδόσεις “CRDP” και μία ανθολογία φιλοσοφικών παραμυθιών στις εκδόσεις “Alcofribas Nasier”. Επίσης, είναι από τους συντάκτες της έκθεσης “La philosophie non academique dans le monde” (Η μη ακαδημαϊκή φιλοσοφία στον κόσμο) για λογαριασμό της Ουνέσκο.

Συγγραφέας: Brenifier Oscar
Μεταφραστής: Μανδηλαράς Φίλιππος
Εικονογράφος: Despres Jacques
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-16-4372-9
Σελίδες: 32
Σχήμα: 23χ23
Κατηγορίες: Αγάπη, Φιλία, Έρωτας
Σειρές: Βιβλία Γνώσεων

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.93 €