Η Έμιλι Γ. και το τέρας από τα βάθη της θάλασσας

Περιγραφή
Ένα νησί με χρυσή άμμο και φοινικόδεντρα στη μέση του καταγάλανου ωκεανού: αυτός ο μυστικός τόπος, όπου άνθρωποι και γοργονάνθρωποι ζουν μαζί, θα γίνει το νέο σπιτικό για την Έμιλι, το κορίτσι που αποκτά ουρά γοργόνας όταν μπαίνει στο νερό.
Η Έμιλι, όμως, κάνει ένα λάθος: ξυπνά το θρυλικό τέρας της θάλασσας από τον ύπνο του. Και καθώς το τέρας απειλεί να καταστρέψει για πάντα το μαγευτικό νησί, η Έμιλι προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να το σταματήσει. Και ούτε στο χειρότερό της εφιάλτη δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι η Μάντι Ράστον, η εχθρός της από το παρελθόν, θα εμφανιζόταν έτσι ξαφνικά…
Μια όμορφη περιπέτεια που μυρίζει θάλασσα!Η Λιζ Κέσλερ γεννήθηκε το 1966 στο Σάουθπορτ στην Αγγλία. Ονειρευόταν να γίνει συγγραφέας από την ηλικία των εννέα ετών, όταν δημοσιεύτηκε το πρώτο ποίημά της σε μια τοπική εφημέριδα. Έχει εργαστεί ως δασκάλα και δημοσιογράφος και σήμερα είναι σύμβουλος εκδόσεων, ενώ παράλληλα διδάσκει δημιουργική γραφή στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Πριν μετακομίσει σ’ ένα μαγευτικό σπίτι στο Μάντσεστερ, ζούσε επί δέκα χρόνια σ’ ένα στενό σκάφος σε κάποιο ποτάμι της Αγγλίας. Η “Πυρά της Έμιλι Γ.”, είναι το πρώτο της βιβλίο, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Ψυχογιός”, γεννήθηκε από ένα ποίημα που έγραψε για μια γοργόνα και έχει αγαπηθεί για τη φρεσκάδα, τη μαγεία και τους αξέχαστους χαρακτήρες του. Από τις εκδόσεις “Ψυχογιός” κυκλοφορούν τέσσερα μυθιστορήματά της με τις μαγευτικές και γεμάτες δροσιά περιπέτειες της Έμιλι Γ., τα οποία κυκλοφορούν σε 22 χώρες, καθώς και τα δύο πρώτα βιβλία με τις περιπέτειες της Φιλίπα.

Συγγραφέας: Kessler Liz
Μεταφραστής: Ηλιόπουλος Βαγγέλης Δ. 1964- συγγραφέας, Καλισκάμη Εύα
Εκδότης: Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-453-181-6
Σελίδες: 241
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές: Μικρή Πυξίδα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.73 €