Η άνοδος ενός μεγιστάνα

Περιγραφή
Το δεύτερο βιβλίο της σειράς Serpentwar, μετά τη «Σκιά της Σκοτεινής Βασίλισσας», που κινείται στους ίδιους κόσμους όπως και η προηγούμενη σειρά του Μάγου (Μάγος – Βιβλίο 1ο: Η Μαθητεία, Μάγος – Βιβλίο 2ο: Η Ωριμότητα, Το Βοτάνι της Μοραελίν, Σκοτάδι στο Σέθανον).
Αφού γλίτωσαν απ’ τη μανία του στρατού της Σμαραγδένιας Βασίλισσας, ο γενναίος Έρικ, ο πανούργος Ρου και οι σύντροφοί τους κατάφεραν να προειδοποιήσουν έγκαιρα τους κυβερνήτες της Μιδκημίας για τον κίνδυνο που διατρέχει η αυτοκρατορία – και τώρα είναι ελεύθεροι να ακολουθήσουν τις διαφορετικές τους μοίρες. Ο Έρικ διαλέγει το στρατό – και τον συνεχιζόμενο πόλεμο με τους τρομερούς εχθρούς του Βασιλείου. Ο Ρου λαχταράει πλούτη και δύναμη, τη γρήγορη καταξίωση στους κύκλους του εμπορίου. Τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να τον προετοιμάσει για τους κινδύνους της καινούριας του ζωής, όπου η απαίτηση για την εξόφληση ενός χρέους μπορεί να είναι τόσο θανάσιμη όσο κι ένα στιλέτο μες στα σκοτάδια…
Ο Ρέιμοντ Ε. Φάιστ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νοτια Καλιφόρνια. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Ντιέγκο, απ’ όπου αποφοίτησε με ειδίκευση στις Επικοινωνιακές Τέχνες. Έχει γράψει το πολυδιαβασμένο και αγαπημένο από τους κριτικούς “Riftwar Saga” (Magician, Silverthorn και “A Darkness at Sethanon”), τα “Prince of the Blood”, “Faerie Tale”, “The King’s Buccaneer”, το “Serpentwar Saga”(4 βιβλία), το “Riftwar Legacy” (3 βιβλία) και το “Honoured Enemy” (πρώτος τόμος από τη νέα σειρά Legends of the Riftwar). Επίσης, μαζί με την Τζάνυ Γουέρτς έχουν συγγράψει τα “Daughter of the Empire”, “Servant of the Empire” και “Mistress of the Empire”. O Φάιστ ζει με τη σύζυγό του, μυθιστοριογράφο Κάθλιν Στάρμπακ και την κόρη του Τζέσικα Μισέλ στο Ράντσο της Σάντα Φε, στην Καλιφόρνια.

Συγγραφέας: Feist Raymond E.
Μεταφραστής: Παντελίδου Κατερίνα
Εκδότης: Η Άγνωστη Καντάθ
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-8112-12-5
Σελίδες: 406
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Φανταστική λογοτεχνία
Σειρές: The Serpentwar Saga

Τιμή σε ιστοσελίδες: 17.58 €