Ημερολόγιο επιτυχίας 2007

Περιγραφή
Μια καινούρια χρονιά αρχίζει και αυτή τη φορά σας βρίσκει οργανωμένους μ’ ένα Ημερολόγιο Επιτυχίας στα χέρια. Αν λοιπόν για σας η επιτυχία είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της χρονιάς, τότε σίγουρα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή, από πλευρά ημερολογίου τουλάχιστον!
Και για να πάρουμε τα πράγματα σωστά από την αρχή, η επιτυχία δεν μπορεί να έχει το ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή τη χρονιά, γιατί ο πρωταγωνιστής ή η πρωταγωνίστρια και για φέτος, αλλά και για κάθε χρονιά είστε μόνο εσείς. Αν το δείτε έτσι, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.
Η χρήση του ημερολογίου θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε την επιτυχία καλύτερα και να γίνετε πραγματικοί φίλοι. Κι αυτό είναι σημαντικό, γιατί όταν σκεφτόμαστε την επιτυχία πρέπει να μας διακατέχουν συναισθήματα χαράς και ευφορίας και όχι άγχους και αγωνίας. Την επιτυχία δεν μπορούμε να την προσεγγίσουμε όταν βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, γιατί ακόμη κι αν τα καταφέρουμε σε κάτι, δεν μπορούμε να το χαρούμε από την ένταση που κουβαλάμε και που δημιουργήθηκε μέσα μας από τη μεγάλη προσπάθεια.
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας δούμε την επιτυχία σαν μια φίλη που θα νοιαζόμασταν γι’ αυτήν και θα της φερόμασταν τρυφερά και με σεβασμό.
Αξιοποιήστε το ημερολόγιο μαθαίνοντας να εναρμονίζετε την επιτυχία μα τα όρια, το μέτρο και τη χαρά.
Καλή χρονιά!
Η Σμαρούλα Παντελή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1959. Είναι διδάκτωρ ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας. Εργάζεται στην Ελλάδα ως ψυχοθεραπεύτρια και βοηθάει άτομα με φοβίες, κρίσεις πανικού και ψυχοσωματικά προβλήματα. Διευθύνει θεραπευτικές ομάδες με την τεχνική του ψυχοδράματος. Από το 1986 συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς και διευθύνει βιωματικά σεμινάρια για τα στελέχη τους με θέματα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, την ομαδικότητα και τη Συναισθηματική Νοημοσύνη. Από το 2002 μέχρι το 2009 συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και έχει γράψει βιβλία ψυχολογίας, θεματικά ημερολόγια και παιδαγωγικές ιστορίες για παιδιά του Δημοτικού. Διευθύνει την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα “Playback Nuevo”.

Συγγραφέας: Παντελή Σμαρούλα
Εικονογράφος: Μαρουλάκης Νίκος
Εκδότης: Μίνωας
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-699-359-0
Σελίδες: 368
Σχήμα: 16χ12
Κατηγορίες: Ημερολόγια, Επιτυχία και προσωπικότητα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.25 €