Επιχειρείν αλά ελληνικά!

Περιγραφή
Μέσα από πλούσιο αρχειακό φωτογραφικό υλικό αλλά και έρευνα που φέρνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από τη δραστηριότητα των κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων του 19ου και 20ού αιώνα, η ιστορική αυτή αναδρομή θα μας θυμίσει τα παιδικά μας χρόνια και θα ξυπνήσει αναμνήσεις και εικόνες από ίο παρελθόν.
Τότε που αφομοιώναμε σαν σφουγγάρι τις διαφημίσεις, τα σλόγκαν, τα σύμβολα ή τις εμπορικές επωνυμίες. Έκτοτε οι μάρκες αυτές όχι μόνο μας συντροφεύουν σε κάθε μας βήμα, αλλά σε μεγάλο βαθμό καθόρισαν, προσδιόρισαν και ομόρφυναν τη ζωή μας.
Τους επιχειρηματίες που κρύβονται πίσω από αυτές τις μάρκες έρχεται να καταγράψει και να παρουσιάσει η έκδοση αυτή, φωτίζοντας τις άγνωστες πτυχές της ζωής τους αλλά και της επιχειρηματικής τους πορείας.
Ένα ταξίδι στο χρόνο που φανερώνει τη σκληρή δουλειά, τη διορατικότητα, τις έγκαιρες και σωστές αποφάσεις, τα λάθη και τις παραλείψεις των κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων, που σημάδεψαν με τη δραστηριότητά τους το επιχειρηματικό γίγνεσθαι του τόπου μας…Ο Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης γεννήθηκε στις 6-2-1969. Τον Ιούνιο του 1991 τελείωσε το τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τον Ιούνιο του 1993 πήρε το MBA από το Cleveland State University (C.S.U.).
Έχει εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Misko – Barilla και για τρία χρόνια στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο ως ωρομίσθιος καθηγητής οικονομικών μαθημάτων και τουριστικού μάρκετινγκ. Από το 2000 εργάζεται στη Le Monde ως ωρομίσθιος καθηγητής στο τουριστικό μάρκετινγκ. Επίσης, έχει εργαστεί σε δημόσια ΙΕΚ και έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στα προγράμματα του ΟΕΕΚ. Κατά καιρούς είναι εισηγητής σε σεμινάρια γύρω από το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, που απευθύνονται σε ανέργους και υπαλλήλους επιχειρήσεων.
Είναι μέλος του Ενιαίου Μητρώου Αξιολογητών του Υπουργείου Εργασίας και αξιολογεί εκπαιδευτικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγγραφέας: Πρωτοπαπαδάκης Ιωάννης Ν.
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-351-834-4
Σελίδες: 200
Σχήμα: 26χ21
Κατηγορίες: Εταιρείες – Ιστορία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.48 €