Επικοινωνίες υπολογιστών και δεδομένων

Περιγραφή
Το βιβλίο “Επικοινωνίες Υπολογιστών και Δεδομένων”, όγδοη έκδοση παρέχει μία ξεκάθαρη, κατανοητή και ενοποιημένη θεώρηση του συνόλου των επικοινωνιών δεδομένων, της δικτύωσης, και των πρωτοκόλλων. Ο William Stallings οργανώνει το τεράστιο αυτό αντικείμενο σε μικρές, κατανοητές ενότητες, δημιουργώντας μία πλήρη, ανά ενότητα μελέτη πάνω στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Ο Stallings έχει αναθεωρήσει ουσιαστικά αυτό το πασίγνωστο βιβλίο, ώστε να αντανακλά τις νεότερες εξελίξεις, από το Wi-Fi και το Ethernet 10 Gbps στον προχωρημένο έλεγχο συμφόρησης και τις μετρικές απόδοσης του πρωτοκόλλου IΡ.
Όπως συμβαίνει σε όλα τα πασίγνωστα βιβλία του Stallings , το βιβλίο “Επικοινωνίες Υπολογιστών και Δεδομένων”, παρέχει εκτεταμένη παιδαγωγική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων προσεκτικά επιλεγμένων ασκήσεων για το σπίτι και ενός Δικτυακού τόπου στην τοποθεσία: www.WilliamStallings.com/DCC/DCC8e.html.
Τι νέο υπάρχει στην έκδοση
– Εκτεταμένη κάλυψη των τεχνολογιών Gigabit Ethernet και 10-Gbps Ethernet, συμπεριλαμβανομένων των νέων προτύπων
– Εκτεταμένη κάλυψη των WiFi/IEEE 802,11 ασύρματων τοπικών δικτύων και των αντίστοιχων προδιαγραφών
– Νέα κάλυψη της παρακολούθησης της απόδοσης, των συμφωνιών επιπέδου υπηρεσίας, και της Ποιότητας Υπηρεσίας (QoS)
– Εκτεταμένη κάλυψη της ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου αυτόνομου κεφαλαίου
– Κάλυψη των αλγορίθμων ελέγχου συμφόρησης TCP Tahoe, Reno και New Reno, οι οποίοι χρησιμοποιούνται στις νέες εμπορικές εφαρμογές
– Εκτεταμένη νέα κάλυψη των πολυμεσικών εφαρμογών του διαδικτύουΟ William Stallings έχει διδακτορικό (PhD) στην Επιστήμη της Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο MIT και έχει κερδίσει επτά φορές το βραβείο Best Computer Science and Engineering Textbook (Καλύτερο Βιβλίο της Επιστήμης και της Μηχανικής των Υπολογιστών). Ο Stallings προσφέρει ευρύ συμβουλευτικό έργο σε τεχvoλoγικούς παρόχους, πελάτες και ερευνητές.

Συγγραφέας: Stallings William
Μεταφραστής: Σουραβλάς Σταύρος Ι.
Επιμελητής: Κατσαβούνης Στέφανος
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-418-329-Χ
Σελίδες: 922
Σχήμα: 29χ21
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Internet , Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Δίκτυα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 81.93 €