Επεξεργασία κειμένου και εντύπων

Περιγραφή
Το βιβλίο Επεξεργασία κειμένου και εντύπων αποτελεί ένα εκπαιδευτικό εργαλείο που στόχο έχει την πλήρη εξοικείωση του χρήστη με το Word και τη δημιουργία και επεξεργασία κειμένου και εντύπων.
Το βιβλίο αυτό είναι καρπός της διδακτικής και συγγραφικής εμπειρίας των καθηγητών Πληροφορικής Σπύρου Παπαδάκη και Νίκου Χατζηπέρη, οι οποίοι είναι και συγγραφείς του εκπαιδευτικού πακέτου του ΥΠΕΠΘ για την ευρεία επιμόρφωση των 76.000 εκπαιδευτικών στις Βασικές Δεξιότητες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας.
Περιλαμβάνει σύντομη και περιεκτική θεωρία, η οποία βοηθά στην απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων για τη λειτουργία όλων των εργαλείων του Word, την επεξεργασία κειμένου και τη σχεδίαση εντύπων, καθώς και τη μορφοποίηση, τη δημιουργία πινάκων, την εισαγωγή γραφικών και εικόνων, τη διαχείριση αλληλογραφίας και την κοινή χρήση εγγράφων με άλλους χρήστες. Η εφαρμογή των γνώσεων αυτών επιτυγχάνεται μέσα από κατάλληλα επιλεγμένα παραδείγματα, τα οποία συνοδεύονται από τις αναλυτικά διατυπωμένες απαντήσεις τους. Τέλος, οι πολλές και διάφορων επιπέδων ασκήσεις δίνουν την ευκαιρία σε αρχάριους αλλά και σε προχωρημένους χρήστες να εξασκηθούν περισσότερο και να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους. Το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαθήματα Πληροφορικής, σε σεμινάρια επιμόρφωσης ενηλίκων αλλά και για αυτοεπιμόρφωση.

Συγγραφέας: Παπαδάκης Σπύρος, Χατζηπέρης Νίκος
Υπεύθυνος Σειράς: Γεωργακάκος Στέλιος
Εκδότης: Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-375-482-Χ
Σελίδες: 348
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα, Δακτυλογραφία
Σειρές: Πληροφορική για Ενηλίκους

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.07 €