Ελληνικά λογιστικά πρότυπα

Περιγραφή

Στη συνέχεια του βιβλίου μας για τον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών και των παλαιότερων επαναλαμβανόμενων εκδόσεών μας με Ανάλυση και Ερμηνεία του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, προχωράμε στον παρόν έργο για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα, δηλαδή στην Ανάλυση και Ερμηνεία του Ν. 4308/2014. Το παρόν έργο, όπως και το βιβλίο του ΚΦΑΣ, έχουν μία ιδιαιτερότητα για μένα, δεδομένου ότι αποτελούν μια συνολική συγγραφική προσπάθεια, όχι πλέον μόνο δική μου, αλλά σε συνεργασία με τα δύο μου παιδιά: Ο Πάρης Σταματόπουλος και ο Γιάννης Σταματόπουλος, οι οποίοι είναι πτυχιούχοι Οικονομικών Πανεπιστημιακών Σχολών, με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, με άδεια λογιστή – φοροτεχνικού, επαγγελματίες φορολογικοί σύμβουλοι και δημιουργοί της ιστοσελίδας www.forin.gr την οποία ήδη γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε και αποτελεί την διαδικτυακή πύλη των εκδόσεων του Φορολογικού Ινστιτούτου (forin.gr), η οποία έχει εξελιχθεί σε μια εξειδικευμένη Τράπεζα Φορολογικής Πληροφόρησης και γενικότερα ανάλυσης του φορολογικού δικαίου. […] (Από τον πρόλογο του συγγραφέα) Περιεχόμενα Συντομογραφίες

Γεννήθηκε το 1955 στο Ψάρι Αρκαδίας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Σήμερα εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών, ως προϊστάμενος στο Κανονικό Καθεστώς ΦΠΑ. Έχει εργασθεί για πολλά χρόνια στη Διεύθυνση Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ). Επίσης έχει εργασθεί ως ελεγκτής σε διάφορες Δ.Ο.Υ. μεταξύ αυτών και η ΦΑΒΕ Αθηνών. Συμμετέχει σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και ομάδες εργασίας του Υπουργείου Οικονομικών. Έργα του είναι:
α. Δαπάνες επιχειρήσεων (λογιστικές διαφορές) και κύρος βιβλίων (έκδοση Β 2001, σελ. 896).
β. Φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων – Ερμηνεία 1700 θέματα. Δύο τόμοι – Α και Β έκδοση 2001 (σελ. 1728).
γ. Κώδικας φορολογικών βιβλίων και στοιχείων – πρακτικό βοήθημα – Έκδοση 2000 (σελ. 560). κ.ά.

Συγγραφέας: Σταματόπουλος Δημήτρης Π., Σταματόπουλος Γιάννης, Σταματόπουλος Πάρης
Εκδότης: Φορολογικό Ινστιτούτο
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 960-678-705-8
Σελίδες: 1376
Σχήμα: 24×17
Κατηγορίες: Φορολογικό δίκαιο, Φορολογικός κώδικας

Τιμή σε ιστοσελίδες: 54.00 €