Εισαγωγή στις ναυλώσεις

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία εισαγωγή στις ναυλώσεις, από οικονομική, πρακτική και – σε μικρότερη έκταση – νομική σκοπικά. Η αρχική ιδέα της δημιουργίας του βασίστηκε στην αξιοποίηση της ήδη υπάρχουσας ξένης βιβλιογραφίας και τον εμπλουτισμό της με πρωτογενή έρευνα και προσωπική κρίση, ώστε να προκύψει ένα εμπεριστατωμένο και περιεκτικό εγχειρίδιο γραμμένο στην ελληνική γλώσσα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αναλυτική παρουσίαση των βιβλιογραφικών αναφορών και των ιστοσελίδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κατευθυντήριες γραμμές για περαιτέρω αναζήτηση. […]
Ο Κωνσταντίνος Γκιζιάκης είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών. Έχει πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ) και από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών). Έχει Master από το Πανεπιστήμο του Kent της Αγγλίας και Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Guildhall του Λονδίνου της Αγγλίας στη ναυτιλιακή επιστήμη. Έχει δημοσιεύσει ένα μεγάλο αριθμό από άρθρα σε διεθνή περιοδικά. Έχει εργασθεί ως ερευνητής σε Πανεπιστήμια της Αγγλίας. Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα σαν financial controller/advisor, και Γενικός Διευθυντής. Έχει εργασθεί στον δημόσιο τομέα ως σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Πρόεδρος στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ).
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Royal Institute of Navigation και του International Association of Maritime Economists.

Συγγραφέας: Γκιζιάκης Κωνσταντίνος Β., Παπαδόπουλος Αντώνης Ι., Πλωμαρίτου Εύη Η.
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος έκδοσης: 2002
ISBN: 960-351-403-9
Σελίδες: 1155
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ναυλώσεις

Τιμή σε ιστοσελίδες: 60.39 €