Ειδικές εγκαταστάσεις φωτοτεχνίας

Περιγραφή
Ο σκοπός του βιβλίου των Ειδικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων είναι η προσέγγιση εννοιών και όρων με την απόκτηση βασικών γνώσεων σχετικά με θεματικές ενότητες ευρύτερου θεματικού τομέα μελέτης, ηλεκτρολογικού όμως τομέα υλοποίησης, αλλά και των νέων σύγχρονων τεχνολογιών, οι οποίες αποτελούν, πλέον αναπόσπαστο τμήμα των αρμοδιοτήτων του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη. Ακόμα στο σκοπό του βιβλίου περιλαμβάνεται η εξοικείωση του Τεχνικού Ηλεκτρολόγου με τους κανονισμούς τους συμβολισμούς και τις δυνατότητες επιλογής υλικών όλων των παραπάνω εγκαταστάσεων ,σύμφωνα με τη βασική αρχή της ηλεκτρικής οικονομίας. Δηλαδή απόλυτα σωστή σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εργασίας επιλογή υλικών ,με ταυτόχρονα σύγχρονη αντίληψη στον τρόπο εγκατάστασης και ελέγχου.
Όλα αυτά έχουν άμεση ανταπόκριση στο οικονομικό όφελος, τόσο στη δαπάνη της αγοράς όσο και στη δαπάνη κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας εξασφαλίζοντας υψηλών απαιτήσεων λειτουργία στο οποιοδήποτε κτίριο.
Ειδικότερα, στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται θέματα για την Τεχνική Φωτισμού, τους Λαμπτήρες & τα Φωτιστικά Σώματα, τα Είδη Φωτισμού, τον Φωτισμό Ασφάλειας κ.α.

Συγγραφέας: Τουλόγλου Στέφανος
Εκδότης: Ίων
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-411-330-5
Σελίδες: 128
Τόμος: 2
Σχήμα: 29χ21
Κατηγορίες: Ηλεκτρολογία – Μηχανολογία
Σειρές: Εγχειρίδιο Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη VI

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.07 €