Εγχειρίδιο φυσικής υγιεινής

Περιγραφή
Η Φυσική Υγιεινή αποτελεί μία άχρονη προσέγγιση στην υγεία και την ευτυχία που έχει βοηθήσει να μεταμορφωθούν οι ζωές αναρίθμητων χιλιάδων ανθρώπων. Εστιάζει σε απλές και λογικές πρακτικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ζήσετε μία όσο το δυνατόν πιο υγιή και ευτυχισμένη ζωή.
Η Φυσική Υγιεινή σάς διδάσκει πώς να χειρίζεστε αποτελεσματικά όλες τις πλευρές ενός υγιεινού τρόπου ζωής – τη διατροφή, την άσκηση, την ανάπαυση και τον ύπνο, το οικιακό και το εργασιακό περιβάλλον, το άγχος και την ψυχολογία σας – και προσφέρει οδηγίες για να μπορείτε να ζείτε σε αρμονία με τη Φύση.
Το αξίωμα της Φυσικής Υγιεινής είναι ότι η υγεία είναι το φυσιολογικό – ο τρόπος που οφείλουμε να είμαστε όλη την ώρα. Αναγνωρίζει επίσης ότι η θεραπεία είναι μία βιολογική διαδικασία, και ότι το σώμα σας είναι ικανό να υπερασπίζεται, να ρυθμίζει και να θεραπεύει τον εαυτό του, αν του προσφερθούν οι κατάλληλες συνθήκες.
Το “Εγχειρίδιο φυσικής υγιεινής” θα σας εξηγήσει πώς να ενισχύσετε την υγεία σας στο μέγιστο δυνατό βαθμό, και θα σας κινητοποιήσει να ξεκινήσετε και να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Μεταφραστής: Παπαναγιώτου Ευστράτιος
Εκδότης: Μεταμόρφωση
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 960-9783-37-6
Σελίδες: 103
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Διατροφή, Υγεία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.88 €