Εγχειρίδιο του Adobe Photoshop CS5 & DVD

Περιγραφή
Το “Εγχειρίδιο του Adobe Photoshop CS5” είναι ο πιο περιεκτικός πόρος για φωτογράφους που χρησιμοποιούν αυτό το πανίσχυρο πρόγραμμα. Το βιβλίο είναι γεμάτο με πραγματικά παραδείγματα, διαγράμματα, απεικονίσεις και αναλυτικές εξηγήσεις, ενώ καλύπτει τα πάντα, από τη βασική θεωρία του Photoshop ως προχωρημένες επαγγελματικές τεχνικές.
Ο Martin μοιράζεται την ευρέως αναγνωρισμένη γνώση και εμπειρία του μ’ αυτό το βιβλίο, καλύπτοντας όλες τις βασικές πτυχές της εργασίας με το Photoshop CS5. Είτε χρειάζεστε καθοδήγηση για βασικές τεχνικές επιλογής και μάσκας, είτε θέλετε να γνωρίζετε πώς να εκμεταλλευτείτε καλύτερα το ακατέργαστο υλικό από την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας, είτε εργάζεστε ως επαγγελματίας φωτογράφος και επιθυμείτε συμβουλές για την προετοιμασία μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής ροής εργασίας, θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Photoshop και πολλά άλλα στις σελίδες αυτού του βιβλίου.
Αυτό το βιβλίο, με απλά λόγια, αποτελεί την απόλυτη αναφορά για φωτογράφους όλων των επιπέδων που χρησιμοποιούν το Photoshop.

Συγγραφέας: Evening Martin
Μεταφραστής: Μήλιος Αγαμέμνων
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-7182-94-4
Σελίδες: 768
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 43.12 €