Εγχειρίδιο αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής

Περιγραφή
Ένα εξαιρετικό και χρήσιμο βιβλίο που συμπεριλαμβάνει ό,τι νεότερο υπάρχει στην αναίμακτη ιατρική. “Το Εγχειρίδιο αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής” του Dr. Τσιούμα Σωτήρη είναι καινοτόμο και δημιουργήθηκε μετά από κλινική εμπειρία 4000 περιστατικών σε Ελλάδα και εξωτερικό με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς.
Παρουσιάζονται καινούργιες τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική. Περιέχει εφαρμογές για την αφαίρεση ή τη διόρθωση αντιαισθητικών ανωμαλιών του προσώπου ή του σώματος οι οποίες προυποθέτουν μόνο την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας με επάλειψη. “Πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη στην ιατρική, με βασικό πλεονέκτημα την αποφυγή χειρουργικής τομής κατά την εκτέλεση επεμβάσεων” σημειώνει στο βιβλίο του ο Dr. Τσιούμας Γ. Σωτήρης. Περιέχει εφαρμογές στην Οφθαλμολογία – Οφθαλμοπλαστική, Δερματολογία, Οδοντιατρική, Γυναικολογία, Ουρολογία, Νευρολογία, ΩΡΛ, Πλαστική Χειρουργική. Επίσης, παρουσιάζεται η νέα τεχνολογία, ο εξοπλισμός ενός ιατρείου αναίμακτης χειρουργικής.
Περιέχει 600 έγχρωμες φωτογραφίες, βίντεο σε DVD με επεξηγήσεις προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά.
Προορίζεται για τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με την Αναίμακτη Χειρουργική και κυρίως τους Δερματολόγους, Οφθαλμίατρους, Πλαστικούς Χειρουργούς, ΩΡΛ, Ουρολόγους, Οδοντίατρους, Γυναικολόγους και Αισθητικούς Ιατρούς.
Κυκλοφορεί και στα Αγγλικά.Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Σωτήριος Γ. Τσιούμας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Modena στη Β. Ιταλία. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο Ογκολογικό Νοσοκομείο “Ο Αγ. Σάββας”, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων, όπως αποκατάσταση παθήσεων βλεφάρου, δακρυϊκής συσκευής και κόγχου, βλεφαροπλαστικής, οφθαλμοπλαστικής, χειρουργικών επεμβάσεων καταρράκτη με τη μέθοδο της φακοθρυψίας κ.ά..
Ακολούθως εξειδικεύτηκε με Master Αισθητικής Ιατρικής στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Tor Vergata Ρώμης, όπου εκεί γνώρισε και τον καθηγητή του Giorgio Fippi εφευρέτη των μηχανημάτων Plexr, O.f.f. και Vibrance με Διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
Ο Dr. Τσιούμας εξειδικεύτηκε στην Αναίμακτη Χειρουργική με το Ρlexr βλεφαροπλαστική, lifting χωρίς τομές, Needle Shaping, γέμισμα ρυτίδων χωρίς υλικό, σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου και σώματος, Ο.f.f. αναίμακτη λιπόλυση. Αντικείμενα της εξειδίκευσής του, το Botox, η αφαίρεση ογκιδίων και η βλεφαροπλαστική ανώδυνα, αναίμακτα και χωρίς ράμματα με Plexr, υαλουρονικό οξύ (fillers) για γέμισμα ρυτίδων, μεσοθεραπεία, peelings, νήματα, καταπολέμηση της αντιαισθητικής εικόνας του σώματος, προσώπου των μαύρων κύκλων κ.α.
Τίτλοι Διατριβής Πτυχίου και εξειδίκευσης αντίστοιχα είναι:
“Η πρόληψη των λοιμωδών νοσημάτων μετεγχειρητικά στον καταρράκτη” και “Ποια είναι τα αντιαισθητικά σημεία του άνω τριτημορίου του προσώπου και πως θα τα εξαλείψουμε”. Έχει πραγματοποιήσει Fellowship in Advanced Photorefractive Surgery για επεμβάσεις με laser για διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών.
Ο ιατρός είναι από τα λίγα μέλη της Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής Αναίμακτης Χειρουργικής S.I.M.E.C.N.A., όπου ασκεί και συμβάλλει στην καθιέρωση της εξάπλωση της εξειδίκευσης του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συγγραφέας: Τσιούμας Σωτήρης Γ.
Εκδότης: Εντός
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 960-9492-81-9
Σελίδες: 300
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Χειρουργική, Πλαστική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 110.26 €