Είσαι για κανά φομπά;

Περιγραφή
Κρατώντας το αγαπημένο μου κομπολόι, κοιτάζω τον ουρανό και μου φαίνεται διάφανος. Νομίζω ότι από στιγμή σε στιγμή θα δω τον Θεό να μου γνέφει. Ρίχνω το βλέμμα μου στον ορίζοντα και βλέπω το ουράνιο τόξο. Προσπαθώ να διαιωνίσω τη στιγμή, όμως μάταια.
Έχει ήδη χαθεί. Το όνειρο έχει χαθεί.
Μόνο οι αναμνήσεις έμειναν…
Λένε ότι δεν έχεις ζήσει πολύ αν δεν έχεις πολλά να μετανιώσεις και εγώ είχα να μετανιώσω για πολλά.
Τελικά διαπίστωσα ότι “αν περπατάς στο δρόμο των ονείρων σου, ο κόσμος γίνεται καλύτερος και η τύχη γυρίζει με το μέρος σου”.
Ένας αρρωστημένος γάμος, μια παράνομη σχέση και μια προχωρημένη φίλη, μπλεγμένοι σε απρόβλεπτες περιπέτειες, όπου οι έρωτες και τα πάθη τους κάνουν να ζουν ακραίες καταστάσεις όπου κυριαρχεί η λαγνεία, η ζήλια και ο πόθος, με πρωταγωνίστρια μια “Persona scandalosa de mala qualita”. Η γυναικεία φύση των άκρων θα έρθει στην επιφάνεια όταν η Νιόβη θα νιώσει έλξη για ένα μικρότερό της. Η αμαρτία είναι στο αίμα της. Φωτιά καίει όλο της το κορμί, γεμάτη πάθος και ηδονή για τον νεαρό εραστή της.Ο Πάνος Σταμάτης γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Στα 17 του ήρθε στην Αθήνα, σπούδασε ηλεκτρονικά και επικοινωνία. Ανώτερος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, έζησε σε πολλές χώρες όπως η Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία. Το “Είσαι για κανά φόμπα;” είναι το πρώτο του λογοτεχνικό βιβλίο.

Συγγραφέας: Σταμάτης Πάνος
Εκδότης: Εκδόσεις Ι. Σιδέρης
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-08-0379-Χ
Σελίδες: 159
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.92 €