Δραστηριότητες για την υποστήριξη των πολλαπλών τύπων νοημοσύνης στο νηπιαγωγείο

Περιγραφή
Το πρωτοπόρο αυτό βιβλίο αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς προσχολικής ηλικίας, καθώς προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για όλους τους τρόπους μάθησης των μικρών μαθητών συμβάλλοντας στην ολόπλευρη και δυναμική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.
Οργανωμένο διαθεματικά, περιλαμβάνει δραστηριότητες “Πρωινού Κύκλου”, προτάσεις για τις “Γωνιές”, “Αξιολόγηση για την ημέρα” και ενδεικτική βιβλιογραφία παιδικών βιβλίων. Το βιβλίο εκτός από τις “Θεματικές Ενότητες”, που περιέχουν περισσότερες από 1000 δραστηριότητες, περιλαμβάνει “Παράρτημα” με τραγούδια, ποιήματα, ιστορίες και πατρόν, που θα βοηθήσουν τον εκπαιδευτικό να αναπτύξει πλήρως τα θέματα του βιβλίου.H δόκτωρ Pam Schiller είναι σύμβουλος για την προσχολική ηλικία και πετυχημένη συγγραφέας. Υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Νοτίων Πολιτειών για την Προσχολική Ηλικία και της Ένωσης για την Εκπαίδευση των Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας του Τέξας. Επίσης, υπήρξε επικεφαλής του Τμήματος για την Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου του Χιούστον όπου διηύθυνε και το Επιστημονικό Εργαστήριο Παιδαγωγικής.
Η Pam Schiller είναι περιζήτητη ομιλήτρια στις ΗΠΑ και αρθρογραφεί τακτικά σε επιστημονικά περιοδικά με ειδίκευση στην προσχολική ηλικία. Έχει γράψει 5 βιβλία παιδαγωγικής για την προσχολική ηλικία, 2 παιδικά βιβλία και περισσότερα από 30 συμβουλευτικά βιβλία για γονείς και εκπαιδευτικούς. Ζει στο Cypress του Τέξας.

Συγγραφέας: Schiller Pamela B., Phipps Pat
Μεταφραστής: Λαμπρέλλη Ρίτα
Εικονογράφος: Bartkowiak Richele, Wright Deborah
Εκδότης: Σαββάλας
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-423-084-0
Σελίδες: 405
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Προσχολική, Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.77 €