Δράκοι ενός μεγαλόπρεπου ουρανού

Περιγραφή
Η τρανή Μπλε Αρχόντισσα Κιτιάρα καταστρώνει ένα σχέδιο που θα οδηγήσει τρεις ιππότες της Σολάμνια στο Άισριτς προς αναζήτηση μιας Σφαίρας των Δράκων. Παράλληλα, η Λοράνα ξεκινά το δικό της ταξίδι προς το πεπρωμένο, όταν μαζί με τον Στερμ, τον Φλιντ και τον Τάσελχοφ ακολουθούν τους ιππότες στην επικίνδυνη αποστολή τους.
Αλλά η Κιτιάρα είναι αυτή που αντιμετωπίζει την υπέρτατη δοκιμασία. Ορκίζεται να περάσει μια νύχτα στο Ακροπύργιο Ντάργκααρντ, ένα φρικιαστικό μέρος, απ’ όπου κανείς δεν έχει επιστρέψει. Όμως η Κιτιάρα πρέπει είτε να έρθει αντιμέτωπη με τον Σοθ είτε να πεθάνει από τα χέρια της βασίλισσάς της.
Οι Σύντροφοι επέστρεψαν – το ίδιο όμως και οι εχθροί τους!Μιάμιση δεκαετία μετά την πρώτη της συνεργασία με τον Tracy Hickman, η Margaret Weis έγραψε άλλα δέκα μυθιστορήματα βασισμένα στον κόσμο του Dragonlance, την τετράτομη γαλαξιακή περιπέτεια φαντασίας “Star of the Guardian”, ενώ μαζί με το σύζυγό της, Don Perrin, έγραψαν τα “The Doom Brigade”, “Knights of the Black Earth”, “Robot Blues” και “Hung Out”. Μαζί με τον Perrin έγραψαν επίσης το “Brothers in Arms”, τη συνέχεια του “The Soulforge” που είχε γράψει παλιότερα η Weis. Πρόσφατα τελείωσε μαζί με τον Hickman μια άλλη τριλογία βασισμένη στον κόσμο του Dragonlance, με τίτλο “The War of Souls”. Ζει ευτυχισμένη στο νότιο Ουισκόνσιν, σ’ έναν αχυρώνα που έχει μετατρέψει σε σπίτι, παρέα με τους σκύλους, τις γάτες της και πάρα πολλά βιβλία.

Συγγραφέας: Weis Margaret, Hickman Tracy
Μεταφραστής: Σκριτζόβαλη Ελένη
Εκδότης: Anubis
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-306-660-5
Σελίδες: 528
Σχήμα: 18χ12
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Φανταστική λογοτεχνία
Σειρές: The Lost Chronicles

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.73 €