Δημιουργικές τεχνικές για ευέλικτα εκπαιδευτικά προγράμματα στο δημοτικό σχολείο

Περιγραφή
Το παιδί ενθαρρύνεται διαρκώς να εκφράσει μέσα από προγράμματα δραστηριοτήτων τις προσωπικές του απόψεις, τις προτιμήσεις του, τις ανάγκες του, αλλάζει στάση, συμπεριφορά και μαθαίνει με την καρδιά του.
Αν θέλετε ν’ ανακαλύψετε το μεγάλο θησαυρό δημιουργικότητας που κρύβουν τα παιδιά μέσα τους και θέλετε να τα βοηθήσετε… να αλλάξουν ό,τι τους δυσαρεστεί, καταπιέζει και αγχώνει… Να αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους και να αναγνωρίσουν τη μοναδικότητα τους.
Αν αναζητάτε ένα βιβλίο εργαλείο που περιέχει αναλυτικά τη διαδικασία διεξαγωγής προγράμματος, τις δραστηριότητες που θα κάνετε βήμα βήμα, το υποοτηρικτικό υλικό για να μην ψάχνετε και την παρουσίαση της δουλειάς σας στο τέλος της χρονιάς με ένα κατάλληλα προσαρμοσμένο θεατρικό…
Τότε απευθύνεται σε σας. Τα μόνα εφόδια που χρειάζονται είναι κέφι και φαντασία!Η Μαίρη Μητροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ζει και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στη Λαμία. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει ασχοληθεί με προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αγωγής υγείας και πολιτιστικών θεμάτων. Μαζί με τη συνάδελφό της Μαρία Γιαλλουράκη, έχουν παρουσιάσει θεατρικές παραστάσεις με τους μαθητές τους, βασισμένες σε δικά τους κείμενα και σε διασκευές γνωστών έργων.

Συγγραφέας: Μητροπούλου Μαίρη, Γιαλλουράκη Μαρία
Εκδότης: Οιωνός
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-9473-18-0
Σελίδες: 50
Σχήμα: 29χ20
Κατηγορίες: Εκπαίδευση. Παιδαγωγική, Εκπαίδευση, Πρωτοβάθμια

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.40 €