Δεν το μάθατε από μας

Περιγραφή
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι τα μυστικά των πιο γοητευτικών γυναικών στον κόσμο; Πώς καταφέρνουν να αποσπάσουν την προσοχή των ανδρών -και μάλιστα, των σωστών ανδρών- ακόμα και στο πολύβουο σκηνικό ενός κλαμπ; Δύο από τους καλύτερους μπάρμεν στον κόσμο, o Jason Kosmas και ο Dushan Ζaric, μοιράζονται τις εμπειρίες χρόνων, για να διδάξουν στις αναγνώστριες όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν, για να συναντήσουν τους άνδρες των ονείρων τους.
Παρέχουν βήμα-βήμα οδηγίες για καυτά ζητήματα του παιχνιδιού των ραντεβού:
– Πώς να προσεγγίσετε έναν άνδρα.
– Πώς να καταλάβετε αν κάποιος άνδρας αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του.
– Πώς να ντυθείτε ανάλογα με τις προθέσεις σας.
– Πώς να παρατήσετε κάποιον μόλις αντιληφθείτε ότι δε σας κάνει.
– Πώς να καταλάβετε τι τύπος είναι, από το αγαπημένο του ποτό.
Γεμάτο σοφία των μπαρ, βαθιά γνώση των κανόνων του παιχνιδιού μεταξύ των δύο φύλων και φυσικά συνταγές απολαυστικών κοκτέιλ, το “Δεν το μάθατε από μας” είναι το απόλυτο βοήθημα κάθε γυναίκας που επιθυμεί να κατανοήσει βαθύτερα τους άνδρες και τις πιο μύχιες σκέψεις τους.
Ο ιδανικός σύμβουλός σας, για να νιώσετε τέλεια με τον εαυτό σας…Ο Dushan Zaric μαζί με τον Jason Kosmas έχουν συνολική εμπειρία τριάντα χρόνων ως μπάρμεν. Είναι ιδιοκτήτες του Employees Only, του πιο κλασικού κοκτέιλ μπαρ στο Ουέστ Βίλατζ του Μανχάταν, και ιδρυτές της εταιρείας συμβούλων Cocktail Conceptions, που η λίστα πελατών της περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία Westin, την Absolut και τη Moet Hennessy.

Συγγραφέας: Zaric Dushan, Kosmas Jason
Μεταφραστής: Δουδωνής Φοίβος
Εκδότης: IntroBooks
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-6680-30-4
Σελίδες: 190
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.60 €