Δίψα: Έρωτας βαμπίρ

Περιγραφή
Όταν αγαπάς, δεν καταλαβαίνεις από φόβο ή μίσος. Όταν φοβάσαι, δεν υπάρχει περιθώριο για αγάπη ή μίσος. Κι όταν μισείς, νιώθεις μόνο μίσος και τίποτε άλλο.
Η Σίτα είναι ένα βαμπίρ που ζει πέντε χιλιάδες χρόνια. Έχει δώσει όρκο στον θεό Κρίσνα ότι δε θα μεταμορφώσει κανέναν θνητό σε βαμπίρ κι αν το κάνει, θα χάσει την ευλογία του και θα πεθάνει. Ζει ολομόναχη, ώσπου η αγάπη ξανάρχεται στη ζωή της. Ο Ρέι την ερωτεύεται κι η ελπίδα για κάτι πιο ανθρώπινο την κάνει να θέλει να γίνει το αθώο κορίτσι που υπήρξε πριν την καταστρέψει ο δαίμονας Γιάκσα. Η τελευταία της μάχη είναι για την αγάπη. Θα τα καταφέρει ή θα θυσιαστεί άδικα; Μπορεί ένας έρωτας να προσπεράσει κάθε κακό;
Το πρώτο μέρος της καλτ σειράς τρόμου, όπου ξετυλίγεται η γοητευτική προσωπικότητα της χαρισματικής και απίστευτα σέξι ηρωίδας.Ο Κρίστοφερ Πάικ γεννήθηκε το 1954. Εχει γράψει μυθιστορήματα τρόμου, επιστημονικής φαντασίας και μυστηρίου, τα οποία έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Προτιμά την ανωνυμία και δε δίνει ποτέ συνεντεύξεις, ενώ κυκλοφορούν ελάχιστες φωτογραφίες του. Εκτός από τη συγγραφή ασχολείται επίσης με την αστρονομία και τις ανατολικές φιλοσοφίες. Ζει στο Λος Άντζελες.

Συγγραφέας: Pike Christopher
Μεταφραστής: Κουμπαρέλη Μπελίκα
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-16-4009-6
Σελίδες: 193
Τόμος: 1
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη, Λογοτεχνία τρόμου
Σειρές: Δίψα, Σύγχρονη Λογοτεχνία για Παιδιά και για Νέους, Μαύρη Σειρά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.88 €