Δίαιτες με χιούμορ

Περιγραφή
Αυτό το καθόλου αστείο επιστημονικό εγχειρίδιο γεννήθηκε ένα βροχερό βράδυ, από τη γνωστή διαιτολόγο των VIPS, Μαρία Βουτσινά. Ας παρακάμψουμε τις μελαγχολίες μας που καθόλου μα καθόλου δεν πάνε με τη δίαιτα.
Όλες οι δίαιτες του κόσμου, με μια γερή δόση χιούμορ, γίνονται “αντι-δίαιτες” και καταπίνονται ευκολότερα. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι, κάνουν πιο γρήγορα πραγματικότητα το όνειρό τους για λεπτή σιλουέτα. Βάλτε λοιπόν το χιούμορ και στη δίαιτά σας: πρωί, μεσημέρι και βράδυ, πριν και μετά από τα διαιτητικά σας γεύματα.
– Η δίαιτα του έρωτα
– Η δίαιτα του κρασιού
– Η δίαιτα για κοιλιά πλάκα
– Η δίαιτα του Feng Shui
– Δίαιτες για όλα τα ζώδια
– Συνταγές για 10 απαγορευμένα φαγητά και 10 απαγορευμένα γλυκά
– Πρακτικός θερμιδομετρητής
– Ισοδύναμα τροφίμων.Η διατολόγος Μαρία Βουτσινά τελείωσε το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Hascovo στη Βουλγαρία, στον τομέα διαιτολογίας και διατροφής και εμπλούτισε τις γνώσεις της στο αντικείμενο της διατροφής στο Παρίσι, δίπλα σε έναν από τους καλύτερους γιατρούς ενδοκρινολόγους-διαιτολόγους. Στην Ελλάδα έγινε γνωστή από τις δίαιτες που έδινε σε επωνύμους πελάτες. Επίσης, ίδρυσε εταιρεία διατροφής στην Κύπρο. Πέθανε στην Αθήνα στις 29 Μαΐου 2013 από ανακοπή καρδιάς, έχοντας παντρευτεί δύο φορές και αποκτήσει μία κόρη.

Συγγραφέας: Βουτσινά Μαρία
Εκδότης: Περίπλους
Έτος έκδοσης: 2004
ISBN: 960-8202-80-9
Σελίδες: 201
Σχήμα: 19χ15
Κατηγορίες: Δίαιτες
Σειρές: Life Style

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.06 €