Γράφω και μαθαίνω με τον υπολογιστή μου

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για παιδιά, μικρά αλλά και… μεγάλα. Στόχος του είναι να βοηθήσει όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου Microsoft Word, ανεξάρτητα από το αν σκοπός τους είναι να ομορφύνουν, να απλουστεύσουν, ή να… δυσκολέψουν την εργασία τους.
Αποτελεί μια προσπάθεια για την εξοικείωση των παιδιών με την εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου Microsoft Word, με απλά και ξεκάθαρα λόγια, με παραδείγματα, και χιούμορ.
Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα μάθετε:
– Τα βασικά για την πληκτρολόγηση και διόρθωση του κειμένου
– Να κάνετε ελκυστικότερο το κείμενό σας εφαρμόζοντας τις κατάλληλες μορφοποιήσεις
– Να βελτιώνετε την εμφάνιση των εγγράφων σας προσθέτοντάς τους πίνακες, εικόνες, και γραφικά
– Να χρησιμοποιείτε αποδοτικά το Word στην καθημερινή σας εργασίαΟ συγγραφέας, Γιώργος Φιλιππούσης, είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εργάζεται στην Ιδιωτική Εκπαίδευση από το 1995. Ασχολείται ιδιαίτερα με την Πληροφορική στο Δημοτικό σχολείο και έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων για το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό τομέα. Είναι κάτοχος των πιστοποιήσεων Master Instructor Office Specialist, European Computer Driving License (ECDL), και Cambridge IT Skills Award in Information Technology. Επίσης, είναι μεταπτυχιακός φοιτητής (2004) στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στον τομέα Πληροφορική στην Εκπαίδευση.

Συγγραφέας: Φιλιππούσης Γιώργος
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-209-824-4
Σελίδες: 135
Σχήμα: 28χ21
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα – Σπουδή και διδασκαλία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.25 €