Γνωστά ονόματα άγνωστες ιστορίες

Περιγραφή

Όλοι βλέπουμε καθημερινά πολύ γνωστά ονόματα προϊόντων (μάρκεs) που βρίσκονται παντού τριγύρω μας: στο σπίτι μας, στο σούπερ μάρκετ, στην τηλεόραση, στους δρόμους, στις διαφημίσεις και αλλού. Τα γνωρίζουμε όλοι, όμως αυτό που προφανώς δεν γνωρίζουμε είναι η ιστορία τους, πώς δηλαδή προέκυψαν και ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας τους. Το βιβλίο αυτό ξετυλίγει για εσάς τον μίτο των ιδεών από τις οποίες έχουν προκύψει οι πιο επιτυχημένες μάρκες. Μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, θα γνωρίσουμε ανθρώπους που είχαν μέσα τους το μικρόβιο της επιχειρηματικότητας ή απλώς έτυχε να βρεθούν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Θα μάθουμε ότι πολλοί ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους μέσα σ’ ένα αυτοσχέδιο εργαστήριο ή στην κουζίνα του σπιτιού τους και επένδυσαν χρήμα, χρόνο και προσπάθεια στο εγχείρημά τους. Δεν απογοητεύθηκαν και δεν τα παράτησαν, παρά τις αντιξοότητες της εποχής, τις συχνές αποτυχίες, αλλά και ενίοτε το χλευασμό του κοινού. BMW, Bulgari. Estee Lauder, Gillette, Johnnie Walker, Nokia, Sony και άλλες 60 πασίγνωστες μάρκεs “αποκαλύπτονται” στις σελίδες του βιβλίου: Οι αφανείς ήρωες, ο ρόλος της τύχης, αλλά και τα τρελά όνειρα που έγιναν πραγματικότητα… Περίεργες, συναρπαστικές, κωμικές, αλλά πέρα για πέρα αληθινές ιστορίες που θα εξάψουν την περιέργειά σας και θα συζητηθούν πολύ! Διαβάζοντας το βιβλίο, είναι σίγουρο ότι θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με τελείως διαφορετικό μάτι…

Ο Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης γεννήθηκε στις 6-2-1969. Τον Ιούνιο του 1991 τελείωσε το τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τον Ιούνιο του 1993 πήρε το MBA από το Cleveland State University (C.S.U.).
Έχει εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Misko – Barilla και για τρία χρόνια στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο ως ωρομίσθιος καθηγητής οικονομικών μαθημάτων και τουριστικού μάρκετινγκ. Από το 2000 εργάζεται στη Le Monde ως ωρομίσθιος καθηγητής στο τουριστικό μάρκετινγκ. Επίσης, έχει εργαστεί σε δημόσια ΙΕΚ και έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στα προγράμματα του ΟΕΕΚ. Κατά καιρούς είναι εισηγητής σε σεμινάρια γύρω από το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, που απευθύνονται σε ανέργους και υπαλλήλους επιχειρήσεων.
Είναι μέλος του Ενιαίου Μητρώου Αξιολογητών του Υπουργείου Εργασίας και αξιολογεί εκπαιδευτικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγγραφέας: Πρωτοπαπαδάκης Ιωάννης Ν.
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-351-711-9
Σελίδες: 340
Τόμος: 1
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Εταιρείες – Ιστορία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.13 €