Γλυκιά μου Κέλλυ

Περιγραφή
Μια εξομολόγηση με ευαισθησία, μια κατάθεση ψυχής μιας μητέρας, για το δεκάχρονο ταξίδι της κόρης της με τον σακχαρώδη διαβήτη.
Εμπειρίες, βιώματα, σκέψεις και συναισθήματα ζωντανεύουν μέσα από μια τρυφερή αφήγηση, χωρίς ιατρικούς όρους. Στο τέλος της αφήγησης υπάρχουν λίγες σελίδες γραμμένες από την κόρη, έτσι όπως η ίδια ένιωσε μεγαλώνοντας με τη γλυκιά νόσο.
Φιλοδοξία του βιβλίου είναι να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους γονείς που προσπαθούν να συμβιώσουν με τον διαβήτη και να διευκολύνει το έργο τους. Ίσως, τελικά, να συνειδητοποιήσουν πως ο διαβήτης είναι απλά ένας τρόπος ζωής, ότι μπορούν να συνεχίσουν φυσιολογικά τη ζωή τους και να πιστέψουν στη δύναμη που κρύβεται μέσα τους.
Καλή ανάγνωση!Η Μαριάννα Μεταξά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Πειραιά και στη συνέχεια στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε σεμινάρια δημιουργικής γραφής και ψυχολογίας παιδιών και εφήβων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπηρετεί ως εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια. Το βιβλίο “Γλυκιά μου Κέλλυ” είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια, καθώς η γραπτή έκφραση ήταν ανέκαθεν η μεγάλη της αγάπη. Στον ελεύθερο χρόνο της αρθρογραφεί ερασιτεχνικά σε τοπική εφημερίδα και παίρνει ενεργό μέρος σε εκδηλώσεις εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς.

Συγγραφέας: Μεταξά Μαριάννα
Εκδότης: Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 618-5232-06-5
Σελίδες: 172
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.60 €