Γλυκιά ζωή αθώα ψέμματα

Περιγραφή
Η Τζέιν Ρόμπερτς ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, μέχρι την ημέρα που αυτή κι η κολλητή της Σκάρλετ Χαρπ βρίσκονται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη να πρωταγωνιστούν στο δικό τους ριάλιτι σόου, το “Γλυκιά ζωή”. Μαζί με το ριάλιτι αποκτούν πρόσβαση σε οτιδήποτε συναρπαστικό έχει να προσφέρει το Χόλλυγουντ. Αλλά οι κάμερες δεν είναι εκεί για να καταγράψουν μόνο τα πάρτι και το shopping…
Όταν κάποιες πιπεράτες φωτογραφίες της Τζέιν διαρρέουν στον τύπο, η πρωταγωνίστρια του “Γλυκιά ζωή” βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου που δύσκολα θα μπορέσει να χειριστεί. Στρέφεται για βοήθεια στη φίλη και συμπρωταγωνίστρια της Μάντισον Πάρκερ, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ότι αυτή είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το σκάνδαλο.
Ταυτόχρονα, η φίλη της Τζέιν, η Σκάρλετ, είναι απασχολημένη με ένα δικό της σκάνδαλο. Ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο και θα κάνει τα άδυτα δυνατά για να κρατήσει κρυφό τον έρωτα της από τις κάμερες του “Γλυκιά ζωή”, από τους παπαράτσι που καραδοκούν σε κάθε γωνιά… ακόμα κι απ’ την καλύτερη της φίλη, την Τζέιν.
Φυσικά, τίποτα δε μένει για πάντα κρυφό στο Χόλλυγουντ και, φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό σκάνδαλο για να ανέβουν στα ύψη οι δείκτες της τηλεθέασης, θα μπορέσει άραγε η Τζέιν ν’ αντέξει άλλη μια σεζόν με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω της;
Σ’ αυτό το πικάντικο, διασκεδαστικό καινούριο μυθιστόρημα της τηλεοπτικής σταρ Λόρεν Κόνραντ για το νεανικό Χόλλυγουντ, τα ψέματα είναι τόσο αθώα όσο και οι άνθρωποι που τα λένεΗ Λόρεν Κόνραντ είναι κυρίως γνωστή για τη συμμετοχή της στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του MTV “The Hills”. Το πρώτο της μυθιστόρημα, το “Γλυκιά ζωή”, ήταν νούμερο ένα Βιβλίο σε πωλήσεις στη λίστα των “New York Times”. Την άνοιξη του 2008 ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της μόδας, λανσάροντας την πρώτη της κολεξιόν, η οποία έφερε το όνομα της, ενώ το 2009 επέκτεινε την επαγγελματική της δραστηριότητα σχεδιάζοντας μία νέα σειρά ρούχων αποκλειστικά για τα πολυκαταστήματα Kohl. Έχει γίνει εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά, μεταξύ των οποίων τα “Cosmopolitan”, “Teen Voque”, “Us Weekly”, “Rolling Stone” και “Entertainment Weekly”. Το 2008 λανσάρισε -σε συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών Mark- το m.powerment, μια καμπάνια για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ζει στο Λος Άντζελες, όπου και γράφει το τρίτο Βιβλίο της σειράς “Γλυκιά ζωή”.

Συγγραφέας: Conrad Lauren
Μεταφραστής: Γενούζου Ισιδώρα
Εκδότης: Sayonara BooksΕκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-16-3656-0
Σελίδες: 320
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Sayonara Books

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.56 €