Βαμπιρατές: Ο ματοβαμμένος καπετάνιος

Περιγραφή
Οι μεγαλύτεροι τρόμοι δεν βρίσκονται έξω στους ωκεανούς…
Δεν κρύβονται στις σκιές…
Βρίσκονται βαθιά μέσα σου… Είναι μέσα στο αίμα σου.
Η περιπέτεια και το μυστήριο δεν είναι άγνωστα στα δίδυμα Κόνορ και Γκρέις Τέμπεστ. Από τότε που βυθίστηκε το πλοίο τους, το καθένα έχει ανακαλύψει έναν νέο κόσμο από θαλασσοπόρους, φίλους και εχθρούς.
Για τον Κόνορ, οι καιροί είναι δύσκολοι πάνω στο φημισμένο πειρατικό πλοίο Ντιάμπλο. Τουλάχιστον από τη στιγμή που ο Μούνσαϊν, ο αντιπαθητικός ανιψιός του Καπετάν Ραθ, γίνεται μέλος του πληρώματος. Και, καθώς τα πράγματα φτάνουν στο κρίσιμο σημείο, ο Κόνορ ανακαλύπτει ότι έχει διασχίσει ένα όριο πέρα από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή.
Στο μεταξύ, η Γκρέις και ο Λόρκαν ταξιδεύουν για το Άδυτο, ένα ορεινό καταφύγιο που διοικείται από τον Μος Ζου Καμάλ, τον γκουρού των Βαμπιρατών. Αν κάποιος μπορεί να θεραπεύσει την τύφλωση του Λόρκαν αυτός είναι ο Μος Ζου, αλλά εκείνος ενδιαφέρεται περισσότερο για την Γκρέις. Πολεμώντας τον κίνδυνο από κάθε κατεύθυνση, η Γκρέις συνειδητοποιεί ότι η μοίρα της είναι αξεδιάλυτα δεμένη με τους Βαμπιρατές…
Με μια ομάδα αξέχαστων χαρακτήρων κι έναν ρυθμό που δεν χαλαρώνει ποτέ, η τρίτη περιπέτεια των Βαμπιρατών είναι το εντυπωσιακότερο και συγκλονιστικότερο ταξίδι μέχρι τώρα.Ο Τζάστιν Σόμπερ θεωρείται μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες, ταλαντούχες και δημιουργικές προσωπικότητες στο χώρο του παιδικού βιβλίου. Ξεκίνησε την καριέρα του ως συγγραφέας/επιμελητής των εκδ. Usborne. Το 1992, εργάστηκε ως ατζέντης της Puffin Books, ενώ το 1996 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Προώθησης Παιδικού Βιβλίου, για λογαριασμό της Random House. Το 1998, ο Τζάστιν έγινε ανεξάρτητος ατζέντης παιδικού βιβλίου, ένας από τους πρώτους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγγραφέας: Somper Justin
Μεταφραστής: Χρήστου Βάσω
Εκδότης: Φανταστικός Κόσμος
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-6868-15-Χ
Σελίδες: 448
Σχήμα: 20χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη, Φανταστική λογοτεχνία
Σειρές: Βαμπιρατές

Τιμή σε ιστοσελίδες: 17.18 €