Από καρδιά σε καρδιά

Περιγραφή
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας σάς καλεί να κάνετε ένα ταξίδι μέσα σας. Ένα ταξίδι ανακάλυψης και αποκάλυψης της εσωτερικής ομορφιάς, της ειρήνης και της δικαιοσύνης.
Μέσα σας υπάρχει μια ουσία, ενεργοποιητική και καθαριστική, που είναι εκεί, για να σας θυμίσει τον δρόμο της επιστροφής στην αλήθεια. Να σας βγάλει από τη λήθη και να σας ανυψώσει στο φως του ήλιου σας.
Αυτό το ταξίδι, δεν είναι για όλους, απευθύνεται, όμως, σε όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα ανείπωτα και να γευτούν την ουσία της ελευθερίας μέσα τους.
Ίσως δείτε πράγματα που δε θα σας αρέσουν και να χρειαστεί να ξεριζώσετε τα ψέματα, κάνοντας χώρο, για να τελεσθεί η γιορτή μέσα σας.
Τι είναι αυτό που υποσκάπτει τις αρετές και τις χάρες σας;
Θα το ανακαλύψετε; θα τους ανακαλύψετε; ή θα τους αφήσετε να ζουν εις βάρος σας;
Μετατρέψτε την κάθε σας μέρα σε ποίημα. Φέρτε στη ζωή σας την άνοιξη, γιατί μια Άνοιξη σας καλεί να τη ζήσετε. Η Άνοιξη μέσα σας!Η Σοφία Καλαντζή ασχολείται με την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει ασχοληθεί με τις περισσότερες εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, όπως: ρεφλεξολογία, ηλεκτροβελονισμός, ενεργειακή διατροφολογία, κρυσταλλοθεραπεία, ρέικι μάστερ ΙΙΙ βαθμού, κατανοώντας πως το σώμα αποθηκεύει πληροφορίες και πως ο ψυχισμός αποτυπώνεται στο σώμα. Έχει κάνει μια σειρά ομιλιών σ’όλη την Ελλάδα με τίτλο “Φυσικές μέθοδοι αυτοβελτίωσης”. Αυτό, όμως, που της άλλαξε τη ζωή, είναι η εκπαίδευσή της στη Σφαιρική Αντιληπτικότητα, απ’ όπου και αποφοίτησε και έγινε Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.
Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και εργάζεται στην ΕΡΤ, πιστεύει ότι ήρθε ο καιρός τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας να μιλήσουν για την ουσία της ζωής.

Συγγραφέας: Καλαντζή Σοφία
Εκδότης: Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 618-5218-28-3
Σελίδες: 394
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αυτογνωσία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.90 €