Απελευθέρωσε τις δυνατότητές σου

Περιγραφή
Αισθάνεστε απογοητευμένοι από τη ζωή σας και δεν ξέρετε πώς να την αλλάξετε;
Το βιβλίο “Απελευθέρωσε τις δυνατότητές” σου δείχνει πώς να καθοδηγήσετε τον εαυτό σας να επιτύχει όλα όσα επιθυμεί, σε όλους τους τομείς της ζωής. Θα μάθετε πώς να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και πώς θα γίνετε ο θετικός άνθρωπος που πάντα επιθυμούσατε. Το βιβλίο προσφέρει πρακτικές, εφαρμόσιμες συμβουλές για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι ακριβώς θα σας κάνει ευτυχισμένους αλλά και να αναγνωρίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα το επιτύχετε.
Το βιβλίο “Απελευθέρωσε τις δυνατότητές σου” είναι το καλύτερο απόκτημα που μπορεί να σας τύχει, πέρα από το να έχετε τον δικό σας σύμβουλο ζωής -και με πολύ χαμηλότερο κόστος. Η Λιζ Ουάιλντ καταγράφει την εμπειρία που απέκτησε χάρη στους εκατοντάδες πελάτες της και θέτει δυνατά ερωτήματα που θα σας αναγκάσουν να κοιτάξετε την συμπεριφορά σας με εντελώς διαφορετική ματιά.
Εάν είχατε ποτέ την επιθυμία να έχετε έναν σύμβουλο ζωής, το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο για εσάς. Θα σας δείξει πώς να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για την ευτυχία σας και πώς να σχεδιάσετε μια ζωή, που θα χαίρεστε να ζείτε την κάθε ημέρα της.Η Λιζ Γουάιλντ είναι ειδική στην καθοδηγητική συμβουλευτική ζωής και έχει πελάτες στην Βρετανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Αμερική και την Αυστραλία. Την δουλειά της έχουν παρουσιάσει πολλά περιοδικά και εφημερίδες. Έχει εκπαιδευτεί στο Coach University, τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό συμβούλων στον κόσμο και είναι μέλος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συμβούλων.

Συγγραφέας: Wilde Liz
Μεταφραστής: Αναστασιάδου Βασιλική
Εικονογράφος: Wong Christine
Εκδότης: Τερζόπουλος Βιβλία
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-7220-94-3
Σελίδες: 127
Σχήμα: 25χ22
Κατηγορίες: Επιτυχία και προσωπικότητα, Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.39 €