Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας

Περιγραφή
Το βιβλίο “Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας” είναι το πέμπτο μιας συναρπαστικής σειράς βιβλίων που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε σημαντικά αξιοθέατα και να βιώσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Οι φωτογράφοι και συγγραφείς Steve Watkins και Clare Jones βασίστηκαν στην πολύχρονη ταξιδιωτική πείρα τους για να επιλέξουν τους 30 πιο εντυπωσιακούς και εμπνευσμένους περιπάτους του κόσμου, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, ή και λιγότερο.
Οι επιλογές τους περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία προορισμών: από αστικούς περιπάτους, όπως η Διαδρομή της Ελευθερίας στη Βοστόνη και εκείνη πλάι στους εντυπωσιακούς ναούς του Κυότο, μέχρι το ασύλληπτης γεωμορφολογίας Εθνικό Πάρκο Yellowstone στις ΗΠΑ, και το Μονοπάτι των ‘Ινκα, στο Περού, θα διαβάσετε επίσης για πιο ξεκούραστες εκδρομές, όπως η κατοικία του Frank Lloyd Wright στον καταρράκτη Fallingwater και η βόλτα στα γραφικά κανάλια του Άμστερνταμ. Για όσους αποζητούν την πρόκληση, το βιβλίο φιλοξενεί και κάποιες πιο απαιτητικές διαδρομές, όπως ο αλπικός γύρος του Mont Blanc και η πεζοπορία στο φαράγγι “Άλμα της Τίγρης”, στην Κίνα.
Πλούσιο σε φωτογραφίες, από λήψεις που έγιναν αποκλειστικά γι’ αυτήν την έκδοση, οι “Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας” απευθύνονται σε όλους όσοι αναζητούν ιδέες για μια εμπνευσμένη ταξιδιωτική εμπειρία ζωής.O Steve Watkins είναι επαγγελματίας φωτογράφος και συγγραφέας και καλύπτει ταξίδια, περιπετειώδη αθλήματα και πολιτιστικά θέματα για έντυπα όπως τα Wanderlust, Geographical, Daily Telegraph, Daily Mail, Illustrated London News, Global Adventures και για τους τουριστικούς οδηγούς AA Adventure Travellers. Συνεργάστηκε για τη συγγραφή του βιβλίου “Action Guide Europe”. Φωτογραφίες του έχουν παρουσιαστεί σε πολλές εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας έκθεσης για την Τέχνη των Αυστραλών Αβοριγίνων και μίας άλλης στην Πινακοθήκη Barbican του Λονδίνου. Ο Steve είναι ιδρυτής του vividplanet.com, μέσω του οποίου εκείνος και η Clare Jones προωθούν τις φωτογραφίες και τα θέματά τους.

Συγγραφέας: Watkins Steve, Jones Clare
Μεταφραστής: Σκάρα Μίρκα – Μαρία
Φωτογράφος: Watkins Steve, Jones Clare
Εκδότης: Ορφέας
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-6751-13-9
Σελίδες: 256
Σχήμα: 25χ19
Κατηγορίες: Ταξίδια και περιηγήσεις

Τιμή σε ιστοσελίδες: 26.31 €