Ίδια ψυχή πολλά σώματα

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό διασπά τα φράγματα της συμβατικής ψυχοθεραπείας και παρουσιάζει μια νέα και εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία.
Όλοι έχουμε ζήσει σε προηγούμενες ζωές και όλοι θα ζήσουμε μελλοντικές. Όσα κάνουμε στην τωρινή μας ζωή θα επηρεάσουν τις ζωές του μέλλοντος. Ο δρ Βάις κατευθύνει τους ασθενείς του στο μέλλον, για να ανακαλύψουν μέσα από αυτή τη διαδικασία ότι το μέλλον είναι κάτι το μεταβλητό. Οι επιλογές που κάνουν “βλέποντας” εναλλακτικά σενάρια του μέλλοντος καθορίσουν την ποιότητα της ζωής που θα συναντήσουν.
Χρησιμοποιώντας δεκάδες περιπτώσεις ασθενών του, ο δρ Βάις αποδεικνύει τη θεραπευτική δύναμη της προβολής στο μέλλον, η οποία μπορεί να κλείσει σωματικές και συναισθηματικές πληγές στο παρόν.O Mπράιαν Βάις αφού αποφοίτησε μετ’ επαίνων από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και πήρε την ιατρική του ειδικότητα στο Πανεπιστήμιο Γέιλ, υπηρέτησε στο ιατρικό κέντρο Μπελβί του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια έγινε διευθυντής του τμήματος Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γέιλ. Πρόσφατα ο δρ Βάις έγινε πρόεδρος του τμήματος Ψυχιατρικής του Ιατρικού Κέντρου Mouni Sinai στο Μαϊάμι και βοηθός καθηγητής στη σχολή Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι. Ειδικεύεται στη μελέτη και θεραπεία των περιπτώσεων κατάθλιψης, άγχους, προβλημάτων ύπνου, τις ασθένειες Αλτσχάιμερ και της χημείας του εγκεφάλου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.brianweiss.com.

Συγγραφέας: Weiss Brian Leslie
Μεταφραστής: Κουτσούκης Δημήτρης
Εκδότης: Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-03-4380-2
Σελίδες: 283
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Μετενσάρκωση, Υπνωτισμός
Σειρές: Εσωτερισμός – Απόκρυφα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.76 €