Έγκλημα χωρίς δολοφόνο

Περιγραφή
Ένας διάσημος διευθυντής ορχήστρας δολοφονείται στο Παρίσι το 1966 εν μέσω συναυλίας. Ο νεαρός επιθεωρητής Ζακέ αρχίζει να ερευνά και θα βρεθεί μπροστά στο μεγαλύτερο αίνιγμα της καριέρας του.
Μια καθηλωτική ιστορία που εκτυλίσσεται σε δύο επίπεδα, στο Παρίσι πριν από την εξέγερση του 1968 και στην εμπόλεμη Ευρώπη του 1940-1945. Από τα γαλλοελβετικά σύνορα, το Άουσβιτς, τη Σιβηρία έως τη Τοσκάνη, μια απίστευτη αλληλουχία γεγονότων ξετυλίγεται με κινηματογραφική ταχύτητα.
Ένα συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα που διερευνά τις πιο απόκρυφες πτυχές της ανθρώπινης φύσης και τα ειδεχθέστερα εγκλήματα του Δευτέρου Παγκόσμιου πολέμου.Ο Χρήστος Θ. Παπαδημητρίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δίκαιο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών (ULΒ) και απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα στο Δημόσιο Δίκαιο. Από το 1996 ασχολείται επαγγελματικά με τη δικηγορία, ενώ σήμερα είναι και επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Paris Nord (Paris 13). Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά. Έχει συγγράψει πληθώρα μελετών και επιστημονικών άρθρων δημοσιευμένων σε νομικά περιοδικά.

Συγγραφέας: Παπαδημητρίου Χρήστος Θ.
Εκδότης: Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 618-03-0073-9
Σελίδες:
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Αστυνομική λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.90 €