Όχι λουλούδια για τη μις Μπλάντις

Περιγραφή
Μετά το οικογενειακό πάρτυ που θα δινόταν στο μέγαρο των Μπλαντις, η Μις Μπλάντις, που γιόρταζε τα γενέθλιά της, γύρω στα μεσάνυχτα και φορώντας το διαμαντένιο κολλιέ της οικογενείας θα πήγαινε στο νάιτ-κλαμπ «Γκόλντεν – Σλίππερ» για μια ιδιαίτερη διασκέδαση με τον μόνιμο συνοδό της Τζέρρυ Μακ Γκόουαν.
Ο Μπέηλυ και η παρέα του, όλοι άνθρωποι του υποκόσμου, είχαν βάλει στο μάτι αυτό το κολλιέ που η αξία του ξεπερνούσε τις πενήντα χιλιάδες δολλάρια. Ήταν το πρώτο μεγάλο κόλπο που επιχειρούσαν. Μια σειρά, ωστόσο, από απροσδόκητες συμπτώσεις, θα άλλαζαν τον νομικό χαρακτηρισμό αυτού του «αδικήματος» και ο Μπέηλυ που δεν διέθετε τα απαραίτητα «ρεφλέξ», θα πυροβολούσε τον Τζέρυ Μακ Γκόουαν. Μετά απ’ αυτό, η ασήμαντη συμμορία του Πάιν-Βάλλεϋ, θα παραχωρούσε τα «δικαιώματά» της στη φοβερή συμμορία της στυγερής Μα Γκρίσον και ο εκατομμυριούχος Μπλάντις θα πλήρωνε αδίστακτα για λύτρα ένα εκατομμύριο δολλάρια με ελάχιστες πιθανότητες να ξαναβρή το κορίτσι του. Γρήγορα οι ελάχιστες πιθανότητες θα μηδενίζονταν και ο Τζων Μπλάντις, διαπιστώνοντας με απόγνωση την ανικανότητα της αστυνομίας και των Ομοσπονδιακών, θα αναγκαζόταν να πάρει δραστικές αποφάσεις.
[…]

Συγγραφέας : Chase James Hadley
Μεταφραστής : Σπυροπούλου Αλέκα
Εκδότης : Λυχνάρι
Έτος έκδοσης : 1975
ISBN :
Σελίδες : 164
Σχήμα : 19χ11
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Βιβλιοθήκη Αστυνομικής Φιλολογίας

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.50 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.