Όταν είναι Χριστούγεννα

Περιγραφή
Ένα Mini Book που απευθύνεται σε μεγάλους.
Μια ιστορία μικρή για μεγάλο σκοπό: 1€ από κάθε αντίτυπο δίνεται αυτομάτως στην «Κιβωτό του Κόσμου» Ικαι ενισχύει παιδιά και μαμάδες όλου του κόσμου.
…έτσι συμβαίνει, όταν είναι Χριστούγεννα.H Τασσοπούλου Κωνσταντίνα με καταγωγή από την Καλαμάτα και τη Μάνη γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα όπου και κατοικεί. Φοίτησε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, έχει κάνει πολυετείς μουσικές σπουδές και είναι πτυχιούχος πιάνου και αρμονίας της μουσικής. Έχει βραβευθεί 7 φορές σε αντίστοιχους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς για διηγήματά της και με το «Άχνη ζάχαρη» κέρδισε τον τίτλο Artist of the year 2009 από την International Art Society & Academy. Tο 2004 κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο «Στην Αριθμούπολη» και το 2008 το μυθιστόρημα «Τα κοινόχρηστα» (υποψήφιο για βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης του περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ), και τα δύο από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Συγγραφέας : Τασσοπούλου Κωνσταντίνα
Εκδότης : Οσελότος
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-9607-11-Χ
Σελίδες : 32
Σχήμα : 12χ9
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 2.76 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.