Όσα δεν ξέρουν οι άντρες για τις γυναίκες τις σχέσεις και τον έρωτα

Περιγραφή
Οι σχέσεις των δύο φύλων δεν ακολουθούν πια τα παλιά στερεότυπα της ανδρικής αναμφισβήτητης κυριαρχίας. Σήμερα οι άντρες δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση για να δημιουργήσουν ανταποδοτικές σχέσεις με τις γυναίκες, τα παιδιά και τον κοινωνικό τους περίγυρο.
Σ’ αυτό το πρωτότυπο βιβλίο, ο Herb Goldberg μιλάει για τα λάθη, τις εμμονές, αλλά και τις ευαισθησίες των αντρών, που δεν τους επιτρέπουν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και το άλλο φύλο.
Αν είστε γυναίκα, θα ερμηνεύσετε καλύτερα την αντρική «αδιαφορία» και θα δείτε τους άντρες με μεγαλύτερη κατανόηση.
Αν είστε άντρας, θα διαπιστώσετε πόσο απλό είναι να δώσετε σε μια γυναίκα αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη – την τρυφερότητα.O Herb Goldberg είναι ένας από τους σημαντικότερους ψυχολόγους και πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς σε όλο τον κόσμο, με σημαντικές εκδοτικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Έχει ασχοληθεί με την ψυχοθεραπεία και διδάσκει στο California State University του Λος Άντζελες.

Συγγραφέας : Goldberg Herb
Μεταφραστής : Κατσικερός Αθανάσιος
Εκδότης : Κριτική
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-218-568-6
Σελίδες : 291
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Γυναίκα – Ψυχολογία , Ψυχολογία των φύλων , Άνδρες – Ψυχολογία
Σειρές : Ζην

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.39 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.