Όλα τόσο κοντά

Περιγραφή
Όλα τόσο κοντά, λέει ο συγγραφέας. Στο ύψος της καρδιάς, απαντά ο αναγνώστης του βιβλίου. Ένας έρωτας από μικρούς κόκκους άμμου που γλιστρούν μέσα από τα χέρια μας σαν απαλό χάδι. Ένας έρωτας εσωτερικός που διαλέγεται με το αγαπημένο πρόσωπο και τον οποίο ο συγγραφέας επιθυμεί να μοιραστεί με όλους εμάς.
Πινελιές από τον Ταγκόρε, τον Χαλίλ Ζιμπράν, τον Πέδρο Σαλίνας, ανάμεσα σε κόρνες αυτοκινήτων και τον φρενήρη ρυθμό ζωής ενός ανθρώπου του 21ου αιώνα. Ένα αφήγημα ασυνήθιστο, πέρα από το χρόνο. Μια στιγμή του απείρου. Ο ποιητικός λόγος στην υπηρεσία μιας ιστορίας απόλυτου έρωτα που ο Ζόρντι Ναδάλ αφηγείται μέσα από τον ιδιότυπο τρόπο του να βλέπει τον κόσμο.Ο Ζόρντι Ναδάλ γεννήθηκε στη Βαρκελώνη. Έχει ζήσει και εργαστεί την Ισπανία, τη Γερμανία και τις Η.Π.Α. Ήταν στέλεχος σημαντικών ισπανικών εκδοτικών οίκων. Σήμερα εργάζεται στον εκδοτικό οίκο “Planeta-Agostini”. Διδάσκει στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και είναι βοηθός διευθυντή στο master για την έκδοση βιβλίων του Πανεπιστημίου του Αλκαλά.
Έχει πάθος με τη γερμανική λογοτεχνία και τους αφορισμούς, στοιχεία που συναντά κανείς στο πρώτο λογοτεχνικό του έργο “Όλα τόσο κοντά”.

Συγγραφέας: Nadal Jordi
Μεταφραστής: Σοφού Ευστρατία
Εκδότης: Gema
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-89025-0-9
Σελίδες: 116
Σχήμα: 21χ12

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.05 €