Ψηλά όσο πετάει το πατίνι

Περιγραφή
H Λία Νίργκαντ στο Ψηλά Όσο Πετάει το Πατίνι δοκιμάζει με επιτυχία να απογειώσει τους αναγνώστες ακολουθώντας τη Λάιλα, την ηρωίδα του βιβλίου, στις μαγικές πτήσεις της. Γραμμένο σαν ένα παραμύθι για ενήλικους, με λεπτότατη ειρωνεία, ανατρεπτικό χιούμορ και εκπληκτική τόλμη, θα μαγέψει όσους αγάπησαν το Μικρό Πρίγκιπα του Σεντ-Εξιπερί.
Ζώντας σε ένα σπιτάκι έξω από την πόλη μαζί με τις τρεις κόρες της κι έναν εντυπωσιακά πληκτικό σύζυγο που αφήνει την καρδιά της παγερά αδιάφορη, η Λάιλα ονειρεύεται τόπους μακρινούς. Συχνά αναρωτιέται (όπως ίσως όλοι μας): «Αυτό είναι όλο;» Αφήνεται στο παραμύθι και, μιας και μόνο ο τολμών νικά, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τα όνειρά της με οδηγό ένα σκουριασμένο πατίνι που ανακάλυψε στον κήπο. Και, όπως ο καθένας μας, ξέρει στο βάθος της καρδιάς της ότι όποιος θυμηθεί τα όνειρά του και τινάξει από τη ζωή του τα ξερά φύλλα και τη σκόνη θα συμβούν περίεργα πράγματα. Όπως τελικά συμβαίνουν στη Λάιλα…H Λία Νίργκαντ είναι συγγραφέας και μεταφράστρια. Γεννήθηκε στο Βέλγιο και πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της στη Νιγηρία, την Αργεντινή και το Ισραήλ όπου ζει σήμερα. Το Ψηλά Όσο Πετάει το Πατίνι είναι το πρώτο της μυθιστόρημα που εκδόθηκε στα αγγλικά.

Συγγραφέας : Nirgad Lia
Μεταφραστής : Μπανιά Χρύσα Θ.
Εκδότης : Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης : 2003
ISBN : 960-14-0778-2
Σελίδες : 292
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αγγλόφωνη πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.07 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.