Ψαρά: του μπουρλότου και της ηρεμίας…

Περιγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη,
Περιδιαβαίνοντας τις όμορφες αμμουδιές του νησιού μας και απολαμβάνοντας την ησυχία, την ξεγνοιασιά και την πηγαία φιλοξενία των κατοίκων, θα μπορέσεις να συνδυάσεις την απόλαυση της φυσικής ομορφιάς και ταυτόχρονα να φιλοσοφήσεις συνειρμικά το διάβα της ζωής…
Οι ωραίες παραλίες, η εναλλαγή του τοπίου, η πραγματική ξεκούραση είναι αυτό που απλόχερα μπορούν να σου προσφέρουν τα Ψαρά σήμερα!
Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και των πολιτιστικών μας συλλόγων, σκοπό έχουν να κρατήσουν τον τόπο αυτό σε λογικό μέτρο τουριστικής ανάπτυξης, προσφέροντας κάτι το διαφορετικό. Μακριά από την αλόγιστη τουριστική αλλοτρίωση, που τόσο κακό έκανε σε πολλά μέρη της πατρίδας μας, φιλοδοξούμε να κρατήσουμε τον τόπο μας αγνό και όμορφο, μη θέτοντας σαν προτεραιότητα την πολυτελή τουριστική διαμονή, ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να έρθει σαν φίλος σε γνώριμο μέρος. Τα Ψαρά είναι ένα κομμάτι από το ιστορικό παρελθόν της Ελλάδας και έτσι θα πρέπει να τα βλέπουμε πάντοτε…!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ψαρών
Μανώλης Α. Αγαπούσης

Συγγραφέας : Λουκά – Μίτση Γεωργία
Φωτογράφος : Βουραντάς Χρήστος, Κατακουζηνού Νταϊάνα, Μαρίνος Μιλτιάδης, Μενής Σταμάτης, Σκαρλέτου Αγγελική, Παληός Αντώνης, Παππάς Στρατής, Φρατζέσκου Δέσποινα
Επιμελητής : Λουκά – Μίτση Γεωργία
Εκδότης : Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαρών «Ο Κωνσταντίνος Κανάρης»
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN :
Σελίδες : 48
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ελλάς – Ταξιδιωτικοί οδηγοί, Λαογραφία, Ελληνική, Ελλάς – Ιστορία – Επανάσταση του 1821

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.08 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.