Χορεύοντας με την κυρία Νταλλογουέη

Περιγραφή

Οι αληθινές ιστορίες πίσω από τα αγαπημένα σας κλασικά μυθιστορήματα – από τον Μάγο του Οζ και την Τζέην Έυρ μέχρι τον Γουίνι τον Πουφ και τον Μεγάλο Γκάτσμπυ. Κάθε σπουδαίο βιβλίο ξεκινά από μια ιδέα… Στο Χορεύοντας με την κυρία Νταλλογουέη θα ανακαλύψετε σε ποιον ανήκε στην πραγματικότητα το κοράκι του Έντγκαρ Άλλαν Πόε, αν πράγματι υπήρξε ο ρομαντικός κύριος Ντάρσυ της Τζέην Ώστεν, ποιοι έκαναν σκανταλιές παρέα με τον Μαρκ Τουέιν, και ποιο ήταν το επάγγελμα του πραγματικού Σέρλοκ Χολμς.

Η Celia Blue Johnson αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με master στην Αγγλική και Αμερικανική Λογοτεχνία και εργάστηκε ως επιμελήτρια στην Grand Central Publishing. Είναι συνιδρυτής του Slice Literary, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με έδρα το Μπρούκλιν για τον οποίο έχουν γράψει το Time Out in New York, το New Yorker και οι New York Times. Η Celia έχει επίσης επιμεληθεί δύο ποιητικές ανθολογίες, «100 Σπουδαία Ποιήματα για Κορίτσια» (100 Great Poems for Girls) και «100 Ποιήματα που σου Ανεβάζουν τη Διάθεση» (100 Poems to Lift Your Spirits). Μεγάλωσε τρέχοντας ξυπόλητη στη Μελβούρνη, στην Αυστραλία, αλλά τώρα φοράει τα παπούτσια της στο Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη, όπου ζει με τον σύζυγό της και την κόρη της.

Συγγραφέας : Johnson Celia Blue
Μεταφραστής : Τσιγκάνου Ευσταθία
Επιμελητής : Χουτόπουλος Γιάννης
Εκδότης : Πολύτροπον
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-6840-56-2
Σελίδες : 292
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Λογοτεχνία – Ιστορία και κριτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.70 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.