Χειρόγραφα αποκαλύπτουν τις άγνωστες στιγμές του Χριστού

Περιγραφή

Στο ανά χείρας πόνημα, καταθέτουμε μερικά από τα αρχαία χειρόγραφα που βρήκαμε στο Άγιον Όρος, τα οποία είναι αρκετών αιώνων και ποτέ πριν δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Όσα καταγράφονται σε αυτά, μας δείχνουν το άγνωστο πρόσωπο του Χριστού. Συγκλονιστικές πληροφορίες, όπως η επιστολή που έστειλε ο Κύριος στο βασιλέα της Συρίας τον Αύγαρο, όπως και οι επιστολές που έστειλαν οι διοικητές της Παλαιστίνης Πόντιος Πιλάτος και Λεοντούλος στον τότε αυτοκράτορα της Ρώμης Τιβέριο και η απάντηση του Τιβέριου προς αυτούς, καθώς και πολλά ακόμη στοιχεία άγνωστα έως σήμερα, που αφορούν γεγονότα της επίγειας ζωής του Κυρίου μας, αποκαλύπτονται σ’ αυτό το βιβλίο…

Ο Ιωάννης Παπαζήσης γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη, πόλη στην οποία διαβοιεί έως σήμερα.
Κατάγεται εκ του χωρίου Κοκκινοπηλός Ολύμπου.
Οι σχολικές του γνώσεις δεν υπερβαίνουν αυτές του αποφοίτου Λυκείου.
Αφορμή για να στραφεί προς τις μη συμβατικές γνώσεις στάθηκε η πρώτη του επίσκεψη στο Άγιον Όρον το 1994. Έκτοτε μελέτησε πέραν των δύο χιλιάδων τόμων βιβλία.
Καρπός της μελέτης αυτής είναι πολλά άρθρα ως τώρα σε περιοδικά υψηλού επιπέδου γνώσης και ποιότητας όπως το “Αριστοτέλειον”, “Ιστοριογνωσία”, “Ελληνόραμα” και “Πολιτική Οικονομίᔨ. Ήταν συνεργάτης του τηλεοπτικού διαύλου “Euro” και τώρα είναι συνεργάτης του τηλεοπτικού διαύλου “Εγνατία”.
Είναι νυμφευμένος με την Αθανασία Σκορδίτη, και είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Συγγραφέας: Παπαζήσης Ιωάννης
Εκδότης: Κάδμος
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 960-685-174-2
Σελίδες: 272
Σχήμα: 24×17
Κατηγορίες: Θεολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.60 €