Χειρουργική με μια ματιά

Περιγραφή
Η σειρά “Με μια Ματιά” είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους φοιτητές της Ιατρικής και τους νέους ιατρούς για την ακριβή και απλή προσέγγιση του θέματος και την εξαίρετη εικονογράφηση.
Κάθε μικρό κεφάλαιο καλύπτεται με ένα δισέλιδο που έχει έγχρωμα περιληπτικά διαγράμματα στην αριστερή σελίδα και επεξηγηματικό κείμενο στα δεξιά. Καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο με θέματα, τα βιβλία σε αυτήν τη σειρά είναι κατάλληλα ως εισαγωγικά κείμενα προς το θέμα ή εξυπηρετούν σκοπούς επανάληψης και είναι χρήσιμα όχι μόνο στις ιατρικές σχολές αλλά και παραέξω.
Οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη “Χειρουργική…με μια Ματιά!”
Ακολουθώντας την οικεία, εύχρηστη μορφή της σειράς “Με μια Ματιά”, και τώρα πλήρως χρωματισμένη, η “Χειρουργική με μια Ματιά” αποτελεί μια προσιτή εισαγωγή αλλά και υλικό επανάληψης για τους φοιτητές της Ιατρικής. Πλήρως αναθεωρημένο και ενημερωμένο, αυτό το βιβλίο παρέχει μια φιλική προς τον αναγνώστη, εφ’ όλης της ύλης προσέγγιση της χειρουργικής για να ενσωματώσει ό,τι χρειάζεται να ξέρει ο φοιτητής.
Αυτή η νέα έκδοση:
– Παρουσιάζεται σε πλήρως έγχρωμη μορφή για την ακόμη μεγαλύτερη ευκολία του αναγνώστη
– Επικεντρώνεται στις κύριες αρχές και τις σπουδαίες ασθένειες που είναι αναγκαίες στη τρέχουσα διδακτέα ύλη
– Παρέχει εκτεταμένη αναφορά στην αναισθησία και τη παιδιατρική χειρουργική
– Χωρίζει το μέρος της παιδιατρικής χειρουργικής σε δύο επιμέρους νέα κεφάλαια, για να αποτυπωθεί η στένωση του πυλωρού στην παιδική ηλικία, ο εγκολεασμός και η κακή θέση του οργάνου
– Αντανακλά την πιο πρόσφατη πρακτική, π.χ. νέα θεραπευτική αντιμετώπιση για την εκτομή των κιρσοειδών φλεβών
– Εμπεριέχει περισσότερες πρακτικές πληροφορίες στο μέρος των Παρουσιάσεων πάνω σε συγκεκριμένα θέματα.
Η “Χειρουργική με μια Ματιά” αποτελεί μια πολύτιμη πηγή για όλους τους φοιτητές της Ιατρικής, τους νέους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των χειρoυργικών κλινικών.

Συγγραφέας: Grace Pierce A., Borley Neil R.
Μεταφραστής: Αθανασίου Ευάγγελος
Εκδότης: Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-394-843-8
Σελίδες: 197
Σχήμα: 28χ21
Κατηγορίες: Χειρουργική
Σειρές: Με μια Ματιά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 30.08 €