Χαρακώματα – Ιστορίες από την οδό γάγγραινας

Περιγραφή

«Καλωσορίσατε στην Οδό Γάγγραινας, ένα γραφικό χαράκωμα του Δυτικού Μετώπου με μαγευτική θέα στο Ύψωμα 35, ένα τυπικό μέρος για να περάσει κανείς τον Μεγάλο Πόλεμο. Οι «κάτοικοι» της Οδού Γάγγραινας βρίσκονται συνεχώς σε αναβρασμό. Ασκήσεις, επιθέσεις, αναφορές, αγγαρείες. . . Σύντομα αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν χειρότερα πράγματα στα χαρακώματα από τους εχθρούς: η λάσπη, τα ποντίκια, οι λοχίες και η. . .ποίηση. Όταν έρχεται η ώρα, η επίθεση για 8η φορά στο Ύψωμα 35 είναι σχεδόν ανακουφιστική!

Ο Τάσος Ζαφειριάδης γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οδοντιατρική στο ΑΠΘ και ειδικεύτηκε στην ορθοδοντική στο ΕΚΠΑ. Έχουν κυκλοφορήσει τα παρακάτω κόμικ άλμπουμ του: «Οι απίθανες περιπέτειες του Σπιφ και του Σπαφ» (futura, 2005), «Ο κυρ-Κονγκ και άλλες ιστορίες…» (εκδ. Ένατη Διάσταση, 2007), «Intra Muros» (με τον Π. Χριστούλια, εκδ. Ελευθεροτυπία, 2010), «Η Αράχωβα» (με τον Π. Πανταζή, εκδ. Ένατη Διάσταση, 2011) και το «Δεν είναι αυτό που νομίζεις» (με τους Λ. Τσουκνίδα, Π. Πανταζή, εκδ. Jemma Press, 2011). Έχει γράψει επίσης με τον Χρ. Νικολάου την ποιητική συλλογή «Χακί χαϊκού» (εκδ. Φαρφουλάς, 2010).

Συγγραφέας : Ζαφειριάδης Τάσος
Εικονογράφος : Χριστούλιας Πέτρος
Εκδότης : Jemma Press
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 618-511-604-0
Σελίδες : 96
Σχήμα : 24×17
Κατηγορίες : Κόμικς

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.18 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.