Χαμηλή αυτοεκτίμηση; Όχι πια!

Περιγραφή
Χαμηλή αυτοεκτίμηση; Όχι πια!
Tι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο να πραγματοποιεί τα όνειρά του, ενώ έναν άλλον να τα εγκαταλείπει;
Είναι η μοίρα, η τύχη ή η πίστη στον εαυτό μας και στις δυνατότητές μας;
Το βιβλίο «Χαμηλή αυτοεκτίμηση; Όχι πια!» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Αδελφοί Βλάσση», δείχνει στον έφηβο, ο οποίος συχνά αισθάνεται ανασφαλής, «λίγος» και γίνεται επιρρεπής σε εκδήλωση ακραίων συμπεριφορών -π.χ. κατάθλιψη, διατροφικές διαταραχές, απομόνωση κ.ά.-, πως το κλειδί για να πάρει τη ζωή στα χέρια του με δυναμισμό, αισιοδοξία και θετική σκέψη είναι να πιστέψει στον εαυτό του!
Η συγγραφέας Anita Naik εντοπίζει τα σημάδια χαμηλής αυτοεκτίμησης και δίνει παραδείγματα καταγράφοντας τόσο τις προσωπικές εμπειρίες της στο θέμα όσο και μαρτυρίες νέων. Ασχολείται με όλους τους βασικούς τομείς που μπορούν να αποτελέσουν αρνητικά πεδία επιρροών όπως: οικογένεια, φίλοι, καθηγητές, κοινωνικά «πρέπει», χαμηλές σχολικές επιδόσεις, σχολική βία, εμφάνιση, πρότυπα μέσων μαζικής ενημέρωσης, σεξ, σχέσεις και απαισιόδοξες σκέψεις.
Με πειστική γλώσσα και κοφτό λόγο δίνει συμβουλές, συγκεκριμένες προτάσεις και σχέδια δράσης για το πώς μπορεί κανείς με το λόγο του, τη γλώσσα του σώματός του και μέσα από έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και ερμηνείας των γεγονότων να αγαπήσει τον εαυτό του και να κυνηγήσει τα όνειρά του!
Το βιβλίο συνοδεύεται από χιουμοριστικά σκίτσα και ανήκει στη σειρά «Συμβουλές για ζόρικες καταστάσεις» της οποίας στόχος είναι να προσφέρει γνώση και να προτείνει τρόπους δοκιμασμένους, εύκολα εφαρμόσιμους ώστε να αντιμετωπίσει τη «ζόρικη κατάστασή» του.Η Anita Naik υπήρξε συνεργάτης περιοδικών όπως το Red, το New Woman, το Μ, το Cosmopolitan, το Glamour, το Now και το Men’s Health. Ειδικεύεται σε θέματα υγείας, ομορφιάς, σεξ και σχέσεων.

Συγγραφέας : Naik Anita
Μεταφραστής : Μανεσιώτη Σμαράγδα
Εικονογράφος : Venning Harry
Εκδότης : Βλάσση Αδελφοί
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-302-255-1
Σελίδες : 152
Σχήμα : 20χ13
Κατηγορίες : Εφηβική ψυχολογία , Αυτοεκτίμηση
Σειρές : Συμβουλές για Ζόρικες Καταστάσεις

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.55 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.