Χάος δημιουργικότητα και κοσμική συνείδηση

Περιγραφή
Η ιστορική συζήτηση-ντοκουμέντο τριών πρωτοπόρων επιστημόνων, για τα μυστικά της φύσης και της συνείδησης, που θέτει τις βάσεις για μια διαφορετική Κοσμολογία!
“Στους διαλόγους αυτούς (…) εξερευνούμε τις σχέσεις ανάμεσα στη δημιουργικότητα, το χάος και τη φαντασία, και τη σχέση αυτών των τριών εννοιών με τη συμπαντική ψυχή. Ο Ρούπερτ βλέπει τα πράγματα από την οπτική γωνία της εξελικτικής δημιουργικότητας, ο Ραλφ από την πλευρά του Χάους, και ο Τέρενς από την πλευρά της φαντασίας. (…) Δεν γνωρίζουμε άλλο παρόμοιο βιβλίο. Ελπίζουμε πως ο ενθουσιασμός που βιώσαμε καθώς εξερευνούσαμε αυτές τις ιδέες μαζί θα είναι μεταδοτικός και στους αναγνώστες…”
Ο δρ Rupert Sheldrake, Ph.D., που είναι ευρύτατα γνωστός για την επαναστατική θεωρία του περί των “Μορφογενετικών Πεδίων” έχει διατελέσει ερευνητής για λογαριασμό της Βασιλικής Εταιρείας της Βρετανίας και πρώην Διευθυντής Σπουδών Βιοχημείας και Κυτταρικής Βιολογίας στο Κολλέγιο Κλαιρ του Πανεπιστημίου του Καίμπριτζ. Έχει γράψει πάνω από 60 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και αρκετά βιβλία, μεταξύ των οποίων: “The rebirth of nature”, “The presence of the past”, “A new science of life” και “Dogs that know when their owners are coming home”. Ζει στο Λονδίνο.

Συγγραφέας: Sheldrake Rupert, McKenna Terence, Abraham Ralph
Μεταφραστής: Μαστακούρης Θωμάς Π.
Εκδότης: Έσοπτρον
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-8317-90-8
Σελίδες: 273
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Κοσμολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.70 €