Φωτογράφος άγριας φύσης

Περιγραφή
Ένα λεύκωμα εξαιρετικών φωτογραφιών φύσης με όλες τις βραβευμένες στον παγκόσμιο διαγωνισμό Φωτογράφος Άγριας Φύσης 2009, τον πιο έγκυρο στο είδος του διαγωνισμό στον κόσμο. Ο ετήσιος αυτός διαγωνισμός διοργανώνεται από το περιοδικό “Wildlife Magazine” του ΒΒC και το μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Οι φωτογραφίες αυτές ξεχώρισαν μέσα από 43.135 συμμετοχές προερχόμενες από 94 χώρες και παρουσιάζουν τη δουλειά τόσο επαγγελματιών όσο και ερασιτεχνών φωτογράφων. Οι βραβευμένες αυτές φωτογραφίες θα παρουσιαστούν και φέτος στο ελληνικό κοινό στην έκθεση “Φωτογράφος Άγριας Φύσης” που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στη χώρα μας τον Μάιο 2010 από τις εκδόσεις Polaris με την ευγενική χορηγία της τράπεζας Πειραιώς.
Η συλλογή καλύπτει μεγάλο εύρος θεμάτων και ύφους-πορτρέτα, συμπεριφορές και περιβαλλοντικές περιγραφές έως και αφηρημένες φωτογραφίες φύσης και εξυμνεί τη λαμπρότητα, το δράμα και την ποικιλομορφία της ζωής στη Γη. Υπογραμμίζει την ομορφιά, το χρώμα και τη μορφή μαζί με τις ανεπανάληπτες στιγμές της ζωικής συμπεριφοράς και του τοπίου.
Κάθε εικόνα συνοδεύεται από επεξηγηματική λεζάντα καθώς και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της φωτογράφισης. Το Λεύκωμα 19 θα καταπλήξει και θα εμπνεύσει τους αναγνώστες με τον πλούτο της ομορφιάς που απεικονίζεται στις σελίδες του.

Μεταφραστής: Τσακαλίας Δημήτρης
Φωτογράφος: Συλλογικό έργο
Επιμελητής: Λεγάκις Αναστάσιος
Εκδότης: Polaris
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-6829-13-8
Σελίδες: 160
Σχήμα: 26χ26
Κατηγορίες: Φωτογραφικές συλλογές
Σειρές: Λεύκωμα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.35 €