Φως εις το σκότος

Περιγραφή
Είναι το δεύτερο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή. Πρωτοεκδόθηκε το 1975 (δύο εκδόσεις) και περιέχει 81 ερωτήσεις με ισάριθμες απαντήσεις μεταφυσικού περιεχομένου. Ένα μικρό αλλά ουσιαστικό εγκυκλοπαιδικό λεξικό δίνει το παρόν του, στα δύσκολα της μεταφυσικής σημεία και κατατοπίζει αναλυτικά τον αναγνώστη.
Πιο απλά περιέχει απαραίτητες πληροφορίες για την ουσία του Εσωτερισμού και βοηθεί τον αναγνώστη να εισέλθει μέσα στου Δαίδαλου τις διακλαδώσεις και να μελετήσει τα ψευδοφαινόμενα της ύλης, διαπιστώνοντας την ύπαρξη της Ουσίας – Πνεύματος πίσω απ’ αυτήν.Ο σύγχρονος φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος Νικόλαος Ν. Μαργιωρής (1913-1993) υπήρξε μία σύγχρονη πνευματική μορφή.
Δίδαξε ακατάπαυστα επί σειρά δεκαετιών ενώ συνέγραψε πλείστα μεταφυσικά και πρακτικά συγγράμματα μεταξύ των οποίων: «Γένεση και θάνατος των κόσμων», «Μεταθανάτια ζωή», «Χριστοκεντρικός και χριστοκρατικός μυστικισμός», «Πατάτιος ο ταπεινός», «Η θειουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής», «Δίτομη μεταφυσική εγκυκλοπαίδεια», «Μυστική διδασκαλία» (τρεις τόμοι), «Δραβίδες οι πρόγονοι των Ελλήνων», «Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία», «Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας», κ.ά.

Συγγραφέας : Μαργιωρής Νικόλαος Α.
Εκδότης : Εκδόσεις Νικολάου Α. Μαργιωρή
Έτος έκδοσης : 1987
ISBN :
Σελίδες : 429
Σχήμα : 25χ17
Κατηγορίες : Απόκρυφες επιστήμες
Σειρές : Ο Εσωτερισμός εν Εκλαϊκεύσει

Τιμή σε ιστοσελίδες: 19.05 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.