Φιλία χωρίς όρια

Περιγραφή
Τι είναι αυτό που μετατρέπει τις απλές συμμαθήτριες σε αχώριστες φίλες; Πόσο μπορεί η φιλία να αλλάξει τη ζωή κάθε παιδιού;
Μέσα από απρόσμενα γεγονότα, αγωνίες αλλά και ευχάριστες στιγμές, η Ιωάννα και η παρέα της ανεβαίνουν ένα-ένα τα σκαλοπάτια της εμπειρίας και της γνώσης. Γεμάτες δυναμισμό, κέφι και χιούμορ καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα δύσκολα της ζωής και να ανακαλύψουν πολλά από τα μυστικά της. Κυρίως όμως γνωρίζουν καλύτερα τον ίδιο τον εαυτό τους και κάνουν ένα βήμα προς την ωριμότητα. Διαπιστώνουν με όλα αυτά πως η αληθινή φιλία δεν έχει όρια.Η Αγαθή Ποτουρίδου είναι φιλόλογος. Η προσωπική επαφή της με τους νέους την έχει φέρει κοντά στα θέματα που προβληματίζουν τη νεολαία και τα αποτυπώνει στα μυθιστορήματά της.
Τα βιβλία της φιλοδοξούν να εκφράσουν μηνύματα ζωής. Το «Κράτα μου σφιχτά το χέρι» είναι το τέταρτο μυθιστόρημά της, ενώ προηγούνται το «Παράθυρο στη ζωή», «Μην πετάς τα όνειρά σου» και «Πικρό και γλυκό». Η Αγαθή Ποτουρίδου είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Συγγραφέας : Ποτουρίδου – Τσιάμη Αγαθή
Εκδότης : Αρμός
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-527-394-2
Σελίδες : 218
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.20 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.