Φέρομαι πάντα έξυπνα

Περιγραφή
Θέλεις να είσαι ένα έξυπνο άτομο; θέλεις η εξυπνάδα σου να φαίνεται στην παρέα ή στην τάξη, στη ζωή σου γενικά; θέλεις να δεις τις ικανότητές σου να βελτιώνονται; έχεις το σωστό βιβλίο στα χέρια σου! Ένα βιβλίο που θα σου δείξει μέσα από μια ιστορία με σκίτσα πώς να βελτιώσεις τις ικανότητές σου.
Η Joy Berry είναι μια συγγραφέας που έχει αφιερώσει όλη της την επαγγελματική ζωή στο να βοηθάει νέους να «βρίσκουν άκρη» και να πιάνουν τη ζωή απ’ τα μαλλιά.
Τα βιβλία σειράς «Είναι στο Χέρι σου» είναι από τα πιο επιτυχημένα βιβλία της, που έχουν πουλήσει πάνω από 85 εκατομμύρια αντίτυπα συνολικά!Η Joy Berry είναι εκπαιδευτικός, σύμβουλος γονέων και ειδική στην αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών. Με εμπειρία 30 χρόνων στη συγγραφή βιβλίων για παιδιά και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 85 εκατ. βιβλία, είναι σίγουρο ότι η Joy Berry ξέρει από παιδιά!

Συγγραφέας : Berry Joy
Μεταφραστής : Γιαννακοπούλου Χαρά
Εικονογράφος : Bartholomew
Εκδότης : Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-484-263-3
Σελίδες : 54
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Κόμικς – Βιβλία για παιδιά, Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα
Σειρές : Είναι στο Χέρι σου

Τιμή σε ιστοσελίδες: 2.95 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.