Φάκελος Chemtrails

Περιγραφή
Οι μαρτυρίες για ανεξήγητες λευκές ουρές (chemtrails) στον ουρανό, που όμως δεν οφείλονται στα αεροπλάνα και συνοδεύονται συχνά από περίεργα συμπτώματα στην υγεία των ανθρώπων, ολοένα και πληθαίνουν. Και καθώς από καμία επίσημη πηγή δεν δίνεται μια λογική εξήγηση για την παρουσία τους, οι ανήσυχοι ερευνητές και επιστήμονες ανά τον κόσμο προσπαθούν να διερευνήσουν όλα τα πιθανά και, τις περισσότερες φορές εφιαλτικά, σενάρια.
Απόπειρες για μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου, προσπάθειες των ισχυρών της Γης για έλεγχο του καιρού και της ατμόσφαιρας, ενέργειες για εμβολιασμό πληθυσμών και προστασία από την απειλή της τρομοκρατίας ή το πρώτο βήμα για τον απόλυτο νοητικό έλεγχο της Ανθρωπότητας;
Το βιβλίο αυτό εξετάζει όλες τις πιθανές εκδοχές με σοβαρότητα και ρεαλισμό, καλώντας μας ταυτόχρονα να κινητοποιηθούμε, ώστε να δοθούν επιτέλους απαντήσεις σε ένα ζήτημα που, όπως φαίνεται, στο μέλλον θα μας απασχολεί ακόμα περισσότερο.
Ο Ευθύμιος Καλομοίρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονο ενδιαφέρον για την έρευνα σε σχέση με τις -συχνά αποκαλούμενες “αιρετικές”- εξελίξεις στον τομέα των επιστημών και τον τρόπο με τον οποίο αυτές επιδρούν στη σύγχρονη κοινωνία, διαμορφώνοντας τη νέα πραγματικότητα. Η “Ψυχοτρονική τεχνολογία” είναι το πρώτο του βιβλίο.

Συγγραφέας: Καλομοίρης Ευθύμιος
Εκδότης: Έσοπτρον
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-6765-01-6
Σελίδες: 218
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παράξενα και θαυμαστά φαινόμενα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.31 €