Υπεροδηγός Α΄ και Β΄ Αθήνα Πειραιάς και περιφέρεια

Περιγραφή
Τα δύο αλληλένδετα βιβλία «Αθήνα – Πειραιάς – Προάστια» (Μέρος Α΄) και «Περιφέρεια Πρωτευούσης» (Μέρος Β΄) τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο κατοικημένο μέρος του νομού Αττικής, τώρα κυκλφορούν και σε ενιαίο τόμο. Οι 430 χάρτες του «Υπεροδηγού», σε ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος (17.5×25 cm), καλύπτουν όλες τις περιοχές των δύο παραπάνω οδηγών και η αρίθμηση των χαρτών δεν έχει αλλάξει σε σχέση με αυτούς, ώστε να υπάρχει απόλυτη συμβατότητα με τις προηγούμενες εκδόσεις.
Περιέχει όλες τις γνωστές πληροφορίες των παραπάνω εκδόσεών μας καθώς και τις μονοδρομήσεις των βασικών αρτηριών, για καλύτερη εξυπηρέτηση του χρήστη-οδηγού.
Μια καινοτομία του «Υπεροδηγού» είναι ο ενιαίος κατάλογος οδών, πλατειών, δημόσιων υπηρεσιών, νοσοκομείων, ξενοδοχείων, κινηματογράφων κ.λπ. που παραπέμπει στο αντίστοιχο μέρος του βιβλίου, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται.
Περιέχει: Ταχυδρομικούς κώδικες, δημόσιες υπηρεσίες, εκκλησίες, θέατρα, κινηματογράφοι, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, χάρτες Αττικής και Μετρό.

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο
Εκδότης : Φώτης Ν. & Ι.
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-8098-12-2
Σελίδες :
Σχήμα : 25χ18
Κατηγορίες : Αθήνα – Οδηγοί, Αττική – Οδηγοί, Αττική – Χάρτες, Πειραιάς – Οδηγοί

Τιμή σε ιστοσελίδες: 31.75 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.