Υπερκατάσκοπος Μαξ Ρεμί

Περιγραφή
Καθώς η Μαξ και ο Λίντεν βυθίζονταν όλο και πιο βαθιά στο γιγάντιο κάδο με το γλοιώδες υγρό, η Μαξ αναρωτήθηκε αν θα ήταν προτιμότερο να μην είχε ακούσει ποτέ για τη Μηχανή του Χρόνου και του Χώρου.
Πάντοτε ήθελε να γίνει μυστικός πράκτορας αλλά τώρα που βρισκόταν στη μέση μιας τόσο επικίνδυνης αποστολής και κινδύνευε να γίνει ζελέ δεν ήταν σίγουρη αν η ζωή τής υπερκατασκόπου ήταν η καταλληλότερη για αυτή.Η Ντέμπορα Αμπέλα έχει σπουδάσει Επικοινωνία με ειδίκευση στη Συγγραφή και τον Κινηματογράφο. Όταν τελείωσε τις σπουδές της ασχολήθηκε με την παιδική τηλεόραση. Ανήκε στο δημιουργικό τμήμα του παιδικού προγράμματος Τσιζ Τι-βι της Αυστραλιανής τηλεόρασης, που κάθε μέρα προσελκύει ένα κοινό 250.000 παιδιών ηλικίας 6-16 ετών. Η εμπειρία της στην παιδική τηλεόραση τής έχει διδάξει ότι τα παιδιά εκτιμούν ιδιαίτερα το κωμικό στοιχείο, γι’ αυτό και το χρησιμοποιεί πολύ στα βιβλία της.
Της αρέσει: τα βιβλία (τα λατρεύω!!) το διάβασμα, το γράψιμο, η μουσική, οι ταινίες, η ποδηλασία, το κολύμπι στη θάλασσα, τα ταξίδια (Έχω πάει στην Αφρική, στην Αμερική, σε μέρη της Ασίας και στην Ευρώπη. Λατρεύω τις ενδιαφέρουσες ιστορίες και να μαθαίνω για άλλους λαούς, για άλλες εποχές και άλλους τόπους).
Δεν της αρέσει: Να ακούει ότι δε διαβάζουν τα παιδιά (δεν μπορώ να φανταστώ παιδική ηλικία χωρίς βιβλία), ο πόλεμος, οι ανόητοι πολιτικοί, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, οι άπληστοι άνθρωποι και όταν δεν προσέχουμε το περιβάλλον.
Η Μαξ Ρεμί, Υπερκατάσκοπος, είναι το πρώτο της βιβλίο στη σειρά “Τα Χρονικά της Spyforce”.

Συγγραφέας: Abela Deborah
Μεταφραστής: Ιωσηφίδου Φωτεινή
Εκδότης: Πλατύπους
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-6665-04-6
Σελίδες: 244
Σχήμα: 18χ11
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές: Τα Χρονικά της Spyforce

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.56 €